Mindenféle nácik számára zsidó vagyok

2021. március 18. 16:13

A Köves-gründolta megélhetési NER-cionistáknak meg antiszemita.

2021. március 18. 16:13
Konok Péter

„Azért vicces a Google Alert, ami jelzi, ha megemlítik az ember nevét az interneten, mert sajátos, ismeretlen kis zugokba vezethet el. Most éppen a »Neokohn« című kövesslomóista oldalra.

»Palesztin sálban adott interjút Konok Péter« – riogat már a cikk címe is (ó, borzalom!).

»A viseletért több dühös komment is érkezett a zsidó közösségi-médiában« – írja a jeles tollforgató (neve nincs, persze), aki szerint, úgy látszik, a Facebook maga »a zsidó közösségi média« – ebben szerintem amúgy egy rakás lunatikus náci is egyetért vele.

»Konok egyébként nem tagadta a kommentet idéző posztjában, hogy a viseletet a palesztin ügy iránti szolidaritásból vette volna fel« – írja kissé orwelli logikával a cikk, és valóban. Például sosem mondtam, hogy nem én vagyok Hasfelmetsző Jack, úgyhogy ez a rejtély is megoldódott.

A cikk még elidőz egy kicsit antiszemitizmusom más jelein, és felidézi például, hogy három éve letiltottam egy cionistát, aki váltig azt állította, hogy az én szüleim (akkor nyolc-, illetve hatévesek voltak), deportálták az ő nagyszüleit. Érdekes, én erre a marhaságra már nem is emlékeztem, de szerencsére a Neokohn igen.

De tulajdonképpen nincs ezzel semmi probléma. Ahogy a mindenféle nácik számára zsidó vagyok (ebben szinte mind egyetértenek), úgy a Köves-gründolta megélhetési NER-cionistáknak meg antiszemita.

Ameddig ezek utálnak, nem aggódom. Akkor ijednék meg, ha egyik, másik, netán mindkét bagázs szeretni kezdene”.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2021. március 19. 09:42
Én pedig üblük számára nyanyuk vagyok, te pedig megmaradsz faszfejnek.
Krupp Skya
2021. március 19. 07:31
Ha egy zsidó bolsevik is az csak hab a tortán. Lásd Szamueli Tibi bácsi és Vágó Pista bácsi akit Gyurcsány behálózott DK-s hálóval.
balbako_
2021. március 19. 06:59
Még a normális zsidók is látják te nem vagy más, mint egy undorító méhen kívüli kommunista.
Best retards
2021. március 18. 23:54
Nem csak a mindenfele nácik számára, ha nem de facto zsidó vagy. Egy elhanyagolt, szőrmók, kiflimorzsás szakállú, büdösös, rosszfogú, büdösszájú humánéttermisegg- és talpnyaló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!