Családszervezetekkel egyeztetett Orbán Viktor

2021. március 22. 17:30

Az egyeztetés témája az újraindítás volt.

2021. március 22. 17:30
null

A magyar kormányfő hétfőn családvédelemmel foglalkozó civil szervezetekkel folytatott eszmecserét a járvány utáni újraindítás témájában. Mint mondta, az országot nemcsak gazdaságilag kell újraindítani, hanem a sportélet, szakkörök, iskolák újraindításáról is beszélni kell.

– fogalmazott videójában Orbán Viktor.

Havasi Bertalan közlése szerint a megbeszélésen Nagy Anna, az Egyszülős Központ kuratóriumi elnöke, Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke, Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elnöke, Fűrész Tünde, a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) elnöke, valamint Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter vett részt.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. március 22. 21:36
Szerintem a kormány igazán felhasználhatná a maga ideológiája népszerűsítése érdekében az új-zélandi Jordan Watson nevű úriembert, aki "How to dad"-vicceskedő videóival lett youtuber sztár. Nick Vujicic ausztrál, de őt is bevonták, szóval nem probléma, ha valaki ennyire a világ túlsó felén él. A videók valóban aranyosak, három pici lány és az apjuk https://www.youtube.com/user/watsojg1 Ez volt az első: HOW TO HOLD A BABY https://www.youtube.com/watch?v=F-kHBU28CTQ - és aztán nem volt megállás. (Nem állom meg, hogy ne említsem meg, hogy ez https://majesticmusings.files.wordpress.com/2014/02/pictures-prince-george-his-first-vacation.jpg valahogy nem került be a babatartás ajánlott pózai közé.)
Szuverén maffiaállam
2021. március 22. 21:30
Ezek közé az asszonyságok közé való Viktor nagyapó, nem a Néppártba.
aleb19
2021. március 22. 18:40
mi a kisfaxomat indit ujra az 5 eve zuhano gyerek szuleteseket vagy az az elmult 10 ev eu legkevesebb lakasepiteset ??? ennel balfaszabb kormanya soha nem volt az orszagnak csak inasok es zsellerek kellenek a fidernyakoknak
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. március 22. 17:41
Ha visszajön a Böszme-korszak, akkor a Családi Otthonteremzési Kedvezményt és a fiatalok adómentességét felejtsétek el!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!