Orbán a „jeruzsálemi út leckéjéről”: Az oltás az egyetlen út

2021. március 12. 10:47

A miniszterelnök Izraelben járt, és látta az újrainduló élet jeleit, a teraszokat, a kinyitó éttermeket.

2021. március 12. 10:47
null

A regisztrálás és az oltás az egyetlen út, amely kivezet a mostani nehéz helyzetből – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán pénteken közzétett videóban a koronavírus-járványra utalva. A kormányfő kifejtette: kevesebb, mint 24 órát töltöttek Izraelben, fontos tárgyalásokat folytattak, „erről majd máskor”. Izraelben láthatta az újrainduló, járvány utáni élet jeleit, láthatta a teraszokat, a kinyitó éttermeket, a nekilendült gazdasági életet – közölte.    

Hangsúlyozta: az eszköz, amellyel mindezt elérték, az oltás, a vakcina. A regisztrálás és az oltás az egyetlen út, amely kivezet a nehéz helyzetből – tette hozzá. A miniszterelnök kiemelte: „Izrael állam világbajnoki címre tör”, a leginkább átoltott ország ma a világon. Azt mondta: „mi is szeretnénk előkelő helyet elérni Európában", de ehhez az kell, hogy vakcinaszállítmányokat szerezzenek, az állampolgárok pedig akarjanak kikerülni ebből a nehéz helyzetből, ami a regisztrációval és az oltással lehetséges. Ez a jeruzsálemi út leckéje” – zárta szavait Orbán Viktor.

(MTI)

Kép forrása: Facebook-videó

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Edvind Johnsson3.0
2021. március 12. 17:36
Ezt már egy éve is tudtok, hogy az oltás lesz a megoldás. Arra viszont senki sem gondolt, hogy az EU balfaszsága miatt a vártnál tovább fog elhúzódni a válság.
antigyarmat
2021. március 12. 13:02
Ezt a hazugságot, az USA normális államaiban oltás nélkül is lett út érdekes módon.. es megszüntették az emberek sanyargatását (egészségre bizonyítottan karos, virusvedelemre alkalmatlan maszkhordas), amit itthon es az EU ban sok helyen szakszerű védekezésnek hazudnak nagykoalicioban, a birkák be is nyelik.. ébresztő.
illibernyák
2021. március 12. 13:02
Doktor miniszterelnök úr? Hogy áll a nyitásról tartott nemzeti konzultáció? Mit mondanak a zemberek? Nyissunk most, vagy várjuk meg amig napi 500 halott lesz? Ebben is hárítjátok a felelősséget, mint mindenben, gerinctelen g@zemberek.
az ember
2021. március 12. 12:34
Nincs más út, csak az oltás útja, bármit hoz reánk. E földön nála nincs nagyobb erő. Atyám sírjára esküszöm hogy hozzá hű leszek, És nem hátrálok meg a harc elől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!