Népirtás vádjával feljelentették a biológust

2021. március 21. 10:27

Boldogkői Zsolt nem tett eleget a fenyegetőzésnek, továbbra is kiáll az oltások mellett.

2021. március 21. 10:27
null

A Magyar Hang idézi Boldogkői Zsolt Facebook-bejegyzését, miszerint feljelentették népirtás miatt. „Egy I. Péter nevű alak rendőrségi feljelentést tett ellenem, mert nem tettem eleget a fenyegetőzéseinek. Állítása szerint 966 ember halt meg az mRNS vakcinázás következtében az USA-ban. E tények ellenére én az oltások mellett állok ki” – írja Boldogkői Zsolt. Nem ez az első alkalom, hogy a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai Intézetének tanszékvezető egyetemi tanárával szemben ellenségesen lépnek fel az oltástagadók. Korábban Boldogkői már több életveszélyes fenyegetést is kapott a közösségi oldalán.

Boldogkői a Magyar Hangnak elmondta: a fenyegető korábban azt követelte tőle, hogy mondja el az „igazságot” az embereknek vagy feljelenti őt népirtásért. A professzor azonban ennek nem tett eleget. A biológus jelezte, hogy nem lepődött meg azon, hogy feljelentették, mert már korábban is fenyegetőztek ezzel.

Összesen 253 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enes
2021. március 21. 21:12
Itt tartunk? Féljen egy szakember, hogy egy őrült mikor támadja meg?
teljesenertelmetlen
2021. március 21. 20:55
A feljelentésből megvannak a kretén állat adatai. Nyilvánosságra kell hozni, aztán meglátjuk, mit szól hozzá, ha mi keserítjük meg az ő életét...
Esvány
2021. március 21. 17:22
"Állítása szerint 966 ember halt meg az mRNS vakcinázás következtében az USA-ban. " Először is bizonyítani kellene, hogy ok-okozati kapcsolat van az oltás és a halálesetek között. Másodszor bizonyítani kellene, hogy mindnyája Boldogkői dr. Facebook oldalának olvasása, az ott leírtak miatt oltatták be magukat. Ha nem megy, akkor ezt az I. Pétert rágalmazás miatt be kell perelni, utána (de lehet előtte is, felőlem) le kell csukni a hatóság félrevezetése miatt.
j.lukacs
2021. március 21. 16:03
Szerintem a magyar hang jelentette fel vagy vágópista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!