Nacsa Olivér kifakadt a vírustagadókra

2021. március 28. 17:00

A humorista kilenc napja küzd a koronavírussal.

2021. március 28. 17:00
null

Kilenc napja küzd a koronavírussal Nacsa Olivér. Facebook-bejegyzésében azt írja, még mindig elég rosszul van. A humorista kifakadt a vírustagadókra, és arra kéri az embereket, hogy vegyék komolyan a betegséget, és amint sorra kerülnek, oltassák be magukat.

„Kedves barátok, ismerősök, követők!

Nem tudom, hogy hol is kezdjem?! Talán azzal vezetném fel, hogy vigyáztam! Sőt nagyon vigyáztam! Nem mentem sehova, nem érintkeztem senkivel, amikor vásárolni mentem FFP2-es maszkban tettem. És mégis megtalált ez a szörnyeteg! Most kezdem a 9. napot és pokoli szar! A legeslegfontosabb küldetésem most a tüdő védelme! Folyamatosan mérem az oxigén szintet. Döbbenten olvasom, hogy mennyi ember van az utcákon, sokan maszk nélkül!!! Egyszerűen hihetetlen! Az emberiség történetének egyik leghalálosabb járványa zajlik. Csak az én ismeretségi körömben már több halálos áldozat van. Emberek az ég szerelmére, VEGYÉTEK KOMOLYAN!!! Nincs kivétel! Azt már el sem akarom hinni, hogy esetleg még mindig léteznek vírustagadók vagy oltás ellenesek?! Azonnal oltakozni mindenkinek, ahogy sorra kerül! Én pedig addig küzdök! A világ legcsodálatosabb embere van mellettem, aki nélkül nem tudom mihez kezdenék?! Szóval harcolok és imádkozom! Aki egy kicsit kedvel, az tegyen így. Köszönöm, hogy meghallgattatok és nagyon vigyázzatok magatokra!”

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
benedek77
2021. március 29. 11:05
Egyetértek, és jobbulást. Halkan megjegyezném, hogy egyáltalán nem az egyik leghalálosabb vírus az emberiség történetében...
2021. március 29. 10:45
Gyógyulást kívánok szeretettel a művész úrnak!
vajda
2021. március 29. 07:32
És ez Magyarország tisztifőorvosa. Ha az írják le neki, hogy júliusban mindig esik a hó, azt is felolvassa. Na fidernyákok, erről mi a véleményetek?
vajda
2021. március 29. 07:06
Csodálkozom, hogy ennek nem lett nagyobb visszhangja. Müller Nyunyóka élő, egyenes adásban bevallotta az Orbán kormány vírussal kapcsolatos céljait. Érdemes megszemlélni: https://www.youtube.com/watch?v=8d3cEK3vQyo&t=1s Nem csalás, nem ámítás, csak a száját kell figyelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!