Molnár Csaba: Meg szeretném győzni Dobrev Klárát arról, hogy induljon miniszterelnök-jelöltként

2021. március 26. 09:41

A Demokratikus Koalíció szerint a konkrét döntés április végén várható.

2021. március 26. 09:41
null

A Spirit FM Harcosok klubja műsorának Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció alelnöke volt a vendége. Molnár adott egy rövid helyzetjelentést a pártjának támogatottságáról, amellyel kapcsolatban elmondta, hogy 140-150 ezerrel nőtt a szavazótáboruk.

A balliberális politikus beszélt a közelgő ellenzéki előválasztásról is. Mint mondta, a jelöltek bejelentésére vonatkozó döntést nem kell elkapkodni, hiszen őszig még van idejük. Közölte, hogy április végén, május elején fogják megjelölni a képviselő- és miniszterelnök-jelölteket.

Molnár Csaba kijelentette, hogy: „A DK ügyvezető alelnökeként, a DK-s kampányok örökös és hagyományos vezetőjeként,

meg szeretném győzni Dobrev Klárát arról, hogy induljon miniszterelnök-jelöltként”.

Véleménye szerint ugyanis Dobrev Klára jó miniszterelnöke lenne Magyarországnak, abban pedig biztos, hogy képes lenne legyőzni Orbán Viktor. Megismételte azonban, hogy ez még nem döntés, konkrét határozat április végére várható.

Az egyéni jelöltekkel kapcsolatban a politikus kifejtette, hogy mindenhol be szeretnének szállni a versenybe, vagyis mind a 106 körzetben saját jelölttel indulnának.

 

Kép forrása: Máthé Zoltán / MTI

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jobbközépen
2021. március 29. 14:33
DK: Te Csaba mondjuk azt hogy ti itt a dékán belül mind győzkődtök engem hogy legyek miniszterelnök jelölt . Mégis ka a f...om lenne ha nem az apró unoka. 56 'óta ezek mondják meg még azt is azon az oldalon hogy ki mikor szarik.
hátakkor
2021. március 26. 17:23
A KariFeri modell bevált. Kint fotózkodik a Csepel cangájával, mire eltalál a Városházára már meg is szállták Dobrevék.
Pipas 3
2021. március 26. 15:07
Ni csak, már a lotyók is kérhetik magukat, mint a szüzlányok?
Selamat
2021. március 26. 14:22
Micsoda ócska DK-s színjátszás! A fejenagyasszony a kovidja előtt már megállás nélkül járta az elvtársait, s egyeztetett velük, hogy támogassák ME jelölését. Most meg jön ez a szőrehullott Csabika, s a proli szíveket megdöngető módon elrinyálja, hogy majd ő meggyőzi a fejenagyasszonyt. Pfej, de okádék egy banda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!