Rákay: Ki a hibás a vakcinabeszerzésben?

2021. március 30. 08:01

Brüsszel, Brüsszel a hibás, állapítja meg videóüzenetében Rákay Philip.

2021. március 30. 08:01
null

„Miért nem lehet gyorsabban oltani? Miért nincs elég vakcina az Unióban? Hogy állnánk most, ha a brüsszeli bürokratákra, vagy az őket mindig kritika nélkül, ájultan követő baloldalra vártunk volna vakcinaügyben?”

Ezeket a nyomasztó kérdéseket teszi fel videós Facebook-üzenetében Rákay Philip és igyekszik is megválaszolni ezeket. Elsőként leszögezi, hogy Magyarországon példás ütemben zajlik az oltás, majd kitér arra, hogy a brüsszeli bürokraták úgy döntöttek, hogy 27 ország nevében intézik a vakcinák beszerzését és a tagállamok nem rendelhetnek a gyártóktól külön megállapodások alapján. Ám kiderült, hogy elrontották a megállapodásokat, ezért késve és kevesebb oltóanyag érkezik – állítja.

Magyarország viszont úgy döntött, hogy Keletről is beszerez vakcinákat, erre válaszul Gyurcsányék kampányt indítottak a keleti vakcinák ellen. Végül Rákay Philip megállapítja, Brüsszel a hibás.

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2021. március 30. 19:20
Zseniális Philip ! Csak így tovább !!!
neeskens
2021. március 30. 15:20
Mondjuk Hollandiában az 1 millióra eső koronavírus halálozás fele a magyarnak, annak ellenére, hogy szarabbul állnak az oltással.
manitowoc
2021. március 30. 14:23
Korábban pedig ezt üzente Rákay: https://www.youtube.com/watch?v=tvSB2Fcj5mI
Mátyás01
2021. március 30. 11:28
Én nem tudom ki a hibás, de az biztos, hogy az orosz és kínai oltások nélkül még nagyobb szarban lennénk. Nekem tökmindegy, hogy a hatékony és engedélyezett oltások közül melyikkel oltanak be, csak beoltsanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!