Jakab Pétert prolizza a 444

2021. március 15. 19:01

„Kortárs művészeti projekt, ezt már Kádár elkezdte, proli izé...” – röpködtek a jelzők a Jobbik-elnök parizerkampányának legújabb fejezetével, a nokedlis paprikás krumpliról szóló poszttal kapcsolatban.

2021. március 15. 19:01
null

Jakab Péter is szóba került a 444 legújabb podcastjében, és nehéz eldönteni, hogy a szélsőliberális portál újságíróinak véleménye bóknak vagy inkább kritikának tekinthető. Winkler Róbert műsorvezető ugyanis nem tudott elmenni szó nélkül Jakab legújabb gasztro-bejegyzése mellett, amelyen a parizerkedvelő jobbikos politikus nokedlis paprikás krumplival pózol. 

Winkler már azt sem értette, hogy hogy lehet a paprikás krumplit nokedlivel enni, de Jakab legutóbbi posztjait összegezve kijelentette, hogy ő egyfajta „kortárs művészeti projektként” tekint arra, amit a havonta 2,4 millió forintot kereső politikus csinál.

Bede „azabajhogytovábbmennek” Márton úgy vélte, hogy Jakab egész parizeres-paprikás krumplis kampánya 

„Kádár” – szúrta közbe Uj Péter főszerkesztő. Szerinte ez a kortárs művészeti projekt nagyon régóta megy, és Magyarországnak hívják. „Ezt már Kádár János elkezdte” – tette hozzá.

Winkler szerint Jakab parizerkampánya az álpuritánság és az önsajnáltatás olyan szintje, ami már paródiába hajlik.  

 – fogalmazott a műsorvezető, hozzátéve, hogy „nyolcvanas IQ felett ezt senki nem veheti komolyan”.

„Ez tényleg zseniális, hogy benyögöd ezt a paprikás krumplit nokedlivel, majd elmész fotózkodni egy panel elé, fekete, nagyon láthatóan műbőr dzsekiben” – jegyezte meg Winkler. Úgy vélte, ezt az egyszerű emberek komolyan veszik, de az „értelmiségi embernek is rejt némi csemegét”, hiszen az „újságolvasó emberek” jól tudnak szórakozni rajta.

Abban megegyeztek, hogy mindhármuknak az alábbi Monthy Python-jelenet jutott eszébe a Jobbik elnökének posztjairól, amelyben négy gazdag ember próbál egymásra licitálni, azzal kapcsolatban, hogy melyiküknek volt szörnyűbb gyerekkora.  

Itt megnézhetik magyarul, a Holló színház feldolgozásában:

Ez pedig az eredeti: 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. március 17. 17:03
A tipikus zsigeri komcsi, kivakarodott bunkó! A kölykei nem lesznek ra büszkek!
syphax
2021. március 17. 05:43
A valódi "proli" CUKROZTA KRISTÁLYCUKORRAL A ZSIROSKENYERET, és hozzá "LIBAPEZSGŐT" IVOTT. A libapezsgő úgy készült, hogy jéghideg CSAPVIZBE ECETET öntöttek, és hozzákevertek egy kávéskanál SZÓDABIKARBÓNÁT! Ez "fölpezsdült" és alaposan böfögni kezdett tőle az, aki egy bádogbögre ilyen kotyvalékot benyakalt..... ÚGYHOGY SAJNÁLATOS, DE JAKAB PÉTER MÉGCSAK NEM IS PROLI, ESETLEG LUMPENPROLI DE MÉG ATTÓL IS LEJJEBB DEKKOL!
Anonymtalan
2021. március 16. 14:15
Minden pofon jó helyre megy.
RogerFederer20GS
2021. március 16. 10:52
ez a jakab már annyira gáz, hogy a politikai korrektség magyarország nagykövetei se tudnak köntörfalasan fogalmazni, csak azt ami. Jakab Péter egy naftalinszagú posztkádári lófaszjoska. semmi köze a polgári magyarországhoz, egy utolsó mszmp-ből mszp-be vándorolt jellemtelen szarrágó. de Magyarországnak ez kell!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!