Hidvéghi: Magyarországon ezen a héten is megszűnt a sajtószabadság

2021. március 10. 21:50

A képviselő szerint a baloldal bármely tagállamot képes a legnevetségesebb hazugságokkal megtámadni, ha ott jobboldali kormányzás van.

2021. március 10. 21:50
null

„Magyarországon ezen a héten is megszűnt a sajtószabadság. Persze nem ténylegesen, csak az Európai Parlament baloldali többsége szerint. A baloldal ugyanis bármely tagállamot képes a legnevetségesebb hazugságokkal megtámadni, ha ott jobboldali kormányzás van. Magyarországra most épp a Klubrádió saját bénázását próbálják ráhúzni. Pedig inkább csak el kellene fogadniuk, hogy a hagyományos kereszténydemokrata gondolatoknak is van létjogosultsága. Ha ez nem történik meg, akkor a baloldal előbb-utóbb kettészakítja Európát” – írta ma Hidvéghi Balázs a Facebookon, miután az Európai Parlament ülésén a liberális képviselők újra eltemették a magyar sajtószabadságot. 

Hidvéghi Balázs a vitában kijelentette: Magyarország, Lengyelország és Szlovénia ellen azért indult hazug, ideológiai alapú támadás, mert ezekben az országokban karakteres jobboldali kormányok vannak. Olyan kormányok, amelyek nem félnek kiállni az értékeik mellett. A Klubrádió újból felhozott ügyét is „mondvacsinált hisztériakeltésnek” nevezte, ugyanis – mint emlékeztetett – a rádióra ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint bármely más rádióra Magyarországon.

Véleménye szerint aggodalomra inkább Niedermüller Péter volt szocialista EP-képviselő, jelenlegi kerületi polgármester lépései adnak okot, aki azért akarja ellehetetleníteni Európa egyetlen zsidó közösségi televíziója, a Heti TV működését, mert az nem hajlandó az ő politikai céljaihoz asszisztálni. „Az EP baloldali frakcióitól ez ügyben nem hallottunk tiltakozó hangokat” – tette hozzá.

Fotó: Hidvéghi Balázs, Facebook

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
01234567890
2021. március 11. 12:27
Bazsi! Ezt már 100 ezerszer elmondtad, uncsi. Azt csináljátok mint 50 éve.
Moslékzabáló
2021. március 11. 04:48
És bukott Orbán. Ha jól számolom, 2010 óta pontosan 639-edszer.
saci43
2021. március 11. 00:07
"Magyarországon ezen a héten is megszűnt a sajtószabadság. " Te Atya Úr Isten! Csak nem szüntették meg a Kossuth Rádiót?!
az ember
2021. március 10. 23:22
Jól beszél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!