Ma 13 éves a „nem azt mondták, Feri!”

2021. március 09. 19:45

Videóban idézzük fel Horn Gábor legendás mondatait.

2021. március 09. 19:45
null

Ma tizenhárom esztendeje, hogy 2008. március 9-én megtartották az úgynevezett „szociális népszavazást”, mely a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj eltörlését célozta, eredménye pedig az MSZP– SZDSZ-kormánykoalíció felbomlása, hosszabb távon pedig Gyurcsány Ferenc bukása miniszterelnökként – emlékeztet a híradó.hu.

A 13 évvel ezelőtti este ikonikus pillanata volt, amikor Horn Gábor – aki mostanában Bige László milliárdos nagyvállalkozónál járhatott, hogy mit szervezhettek, arról itt írtunk – reagált ( a Hír TV kamerája előtt, bár ezt ő nem tudhatta) Gyurcsány értékelő beszédére.

Az eredmények ismeretében tartott beszédében a kormányfő így magyarázta a bizonyítványt: „Nyilván vannak olyanok, akik erre a nagyon konkrét kérdésre mondtak nemet. Azt mondták, hogy »ha nem muszáj fizetni 300 forintot, akkor én inkább nem fizetnék 300 forintot«.” Gyurcsány 300 forintos mondatára reagálva hangzott el az azóta szállóigévé vált mondat, mely szerint „nem azt mondták, Feri, azt mondták menj a p*csába! Valljuk be!”

A híradó.hu teljes cikkét itt olvashatja.

Nyitókép: MTI Fotó: Kovács Attila

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kivancsijani
2022. szeptember 18. 09:05
A Feri okos fiú, de fene egy gusztusa van, hogy ezt a bajszor bolgár komisszár lányt tolja...
Abafy Alfréd
2022. szeptember 17. 12:39
kemény ez a bolgár csaj, mint a kád széle
Styl
2021. március 10. 14:15
Jajj, jajj jajj, de nagy a baj! Amikor a mandinernek, 11 évnyi Orbán kormányzás után az első olyan helyzetben ahol a kormánynak valóban meg kellett volna oldania valamit, és ebbe láthatóan bele bukott, annyi csak a mondani valója, hogy Gyurcsány... :) Hátha ez segít. Érzitek ti is hogy ez így nagyon gyenge, remélem! Nevetséges ígéretek közül lehet válogatni, pl: hogy ez a lezárás csak 2 hétig fog tartani! Miközben mindenki tudja, hogy a minimum az egy hónap, de inkább hat hét, ha az oltást végre meg tudják szervezni. Mindenkit be oltunk egy hétvége alatt... Még a beérkezett nyugati vakcinákat sem tudták beadni, miközben a legdrágább nyugat vakcina árának a duplájáért vásárolnak Kínától, az eddigi adatok alapján teljesen feleslegesen, hisz az engedélyezettet sem sikerült felhasználni! És akkor jön szembe az hogy mit mondtak Gyurcsányra 12 éve? Hmmm... Adok egy ötletet! Ezután ne csak az évfordulót ünnepeljétek cikkel, hanem a hónap fordulót is! Így minden hónapban mehet egy figyelem elterelő, a jelenlegi helyzetben indokolatlan gyurcsányozás. :)
syphax
2021. március 10. 13:59
....azóta szállóigévé vált mondat, mely szerint nem azt mondták, Feri, azt mondták menj a pIcsába! (mármint HOGY fletó HÚZZON EL oda! a PICSÁBA) Valljuk be! (MONDÁ Horn "a" Gábor) EZ A LÉNYEG. AKKOR TUDTÁK.. AZÓTA ELFELEJTETTÉK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!