Jelentősen javulhat Gödöllő közlekedése

2021. március 23. 11:02

4,6 milliárd biztosítanak a 2-es metró és a gödöllői HÉV összekötésének kiviteli terveire – jelentette be Gulyás Gergely.

2021. március 23. 11:02

A Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért is felelős miniszter elmondta: a kormány döntésével megmarad a reális lehetősége annak, hogy a 2021 és 2027 közötti európai uniós pénzügyi ciklusban a beruházás megvalósuljon. Szatmáry Kristóf (Fidesz), a térség országgyűlési képviselője azt mondta, hogy a kormány döntésével egy lépéssel közelebb került a kelet-pestieket érintő legfontosabb közlekedési fejlesztés megvalósítása. 

(MTI)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
basisolder
2021. március 23. 16:30
Szóval Gödöllő közlekedését nem oldja meg! Aki Gödöllőről jár továbbra is busszal, illetve vonattal fog járni Budapestre, mert az a gyorsabb! A Kerepes - Bp és a Csömör - Bp utasforgalma a jelentős. Kerepes-Gödöllő forgalom szinte értelmezhetetlen adat! Bízzunk benne, hogy nem olyan csapnivaló és vontatott lesz a felújítása, mint a 80a vonalnak (Rákos-Hatvan)! Örülni kell, hogy legalább az elővárosi közlekedésre (a H7 csepeli kivételével), lehet használni EU-s pénzt! Ugyanezen elven megy a H6 bekötésének terve az M5-M3 metróhoz a Kálvin térre. Szóval egyik se Gödöllőnek, Ráckevének vagy Szentendrének szól, hanem a teljes útvonalnak, amit az adott hév vonal érint! Ebbe ugyanolyan arányban vannak FIDESZ-es, ellenzéki és független települések és kerületek!
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. március 23. 13:41
Mai napig megvan a nyomvonal majd a Keleti pályaudvarig. Ott mindjárt van két metró is.
bakafánt
2021. március 23. 11:59
Majd picsog egy kicsit Gémesi,hogy agyonszívatják Gödöllőt.Elmegy az Atv- be,és elmondja hogy milyen szar ellenszélben......Az utóbbi időben elképesztő beruházásokat kapott a város (2 komoly akkum.gyártó,tizensok milliárd,világszínvonalú uszoda,vívócsarnk,asztaliteniszcsarnokok,felüljáró....)
LAW AND ORDER
2021. március 23. 11:58
Ehhez talán egy tisztességes, jobboldali, polgári-nemzeti értékrendű városvezetés is kellene!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!