Saját magáról készít filmet a FreeSZFE

2021. március 26. 20:23

Azt írják, hogy csúszva ugyan, de a Partizán filmje is kijön majd az egyesületről.

2021. március 26. 20:23
null

Veszprémi Judit,  a FreeSZFE egyesület tagja elárulta: az SZFE-seknek ősz óta készül egy hasonló dokumentumfilmjük, az ő saját, készülő filmjükön kívül a most bemutatásra nem kerülő Partizán-film az egyetlen, ami belülről is bemutathatná az őszi eseményeket.

Az Azonnalinak nyilatkozó Veszprémi a Partizán filmjére utalva azt mondta: „amint a joglemondó nyilatkozatok beérkeznek, nincs további problémánk ezzel a történettel”. Egyes források szerint viszont „a dokumentumfilm sok olyan képet tartalmaz”, ami a FreeSZFE egyesületre „nem vetne jó fényt, és félnek a külföldi egyetemek visszalépésétől”.

Az Azonnali megkereste a Partizánt is, akik azt írták, aláírtak az SZFE EHÖK-kel egy együttműködési nyilatkozatot, ennek alapján az pedig „az SZFE EHÖK állításuk szerint kötelezte magát arra, hogy a fórumokon résztvevő hallgatókat a Partizán forgatásáról előzetesen tájékoztatja, és beszerzi hozzájárulásukat a kép- és hangfelvételek elkészítéséhez és nyilvánosságra hozatalához”.

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Porkoláb Zsuzsa
2021. március 28. 21:42
Ők előveszik régi komcsi jellemtelen és erkölcstelenséget, nem is tudnak mást és másképp látni, mint mi komcsi jellemből kijön. Őnáluk aljasabb, nívótlanabb, züllöttebb embereket nem hordott hátán a föld! Se kereszténységet nem ismert el, se magasabb erkölcsiséget. Ilyen alja nép. Vidnyánszky Móricz típusú korszakalkotó elme és figura, ő szellemisége Széchenyiével mérhető. Szarka egy komoly családapa, komoly életúttal, katonás önfegyelmezettséggel. ők a fény a haza egén, minták, követendők, új SZFE vezetéssel egyben. KOMCSIK ZÜLLESZTETTÉK LE ORSZÁGUNK LELKÉT, JELLEMÉT. ISTENEM, MIKOR JUTUNK KI E SZÖRNYSZÜLÖTTEK KÖRÉBŐL? Mikort hagyjuk magunk mögött e felállást? Sohse hal ki e emberfaj!
pumuklik
2021. március 27. 17:38
Az új filmen egy rakás szar lesz látható!
quantum
2021. március 27. 09:26
K I A F A S Z T É R D E K E L E Z A F I L M?
mokány
2021. március 27. 08:19
Rihanna is szerepeljen : " Mi a FESZ van Budapest ?"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!