Fekete-Győr és a következetesség

2021. március 11. 18:42

Schmuck Andor Blake-idézettel neveli a Momentum elnökét.

2021. március 11. 18:42
null

Schmuck Andor egy William Blake-től származó idézettel értékeli Facebook-oldalán Fekete-Győr András járványügyi cikkcakkjait. A híres angol költő ugyanis azt mondta, „Ha a bolond következetes maradna a bolondságban: bölcs lenne.”

A Momentum elnöke ugyanis alig több mint egy hónappal ezelőtt még azt mondta, ideje eltörölni az értelmetlen szabályokat, el kell kezdeni az ország újranyitását, és ezt a követelését pár napon belül még többször megismételte. Öt napja viszont már úgy nyilatkozott, hogy legalább két hete be kellett volna jelenteni a lezárásokat.

(Mandiner)

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emery4919
2021. március 15. 09:10
Schmuck ugyan egyszer kétszer végigment a damaszkuszi úton, de lassan jó magyar sváb embernek kezd tűnni a szememben :-)
nyugalom
2021. március 11. 23:10
Milkaliláék komcsik, ugynokok! Zsigeri avos utodok, munkasőrök, pufajkasok utodai , gyerekszoba? Nem akadztosat jatszottak, nagyapa puskaja, bőrkabatja is előkerült, most is őrzik! A kilopott dossziekkal együtt, közben követelik a nyilvanossagot!
patkánynak sem nevezhető férgek
2021. március 11. 22:37
Gondoljatok bele, hogy mekkora szar alak lehet egy olyan, akit Schmuck Andor hülyére szoptat? :D
bpe
2021. március 11. 21:16
mivel a kormány jó mióta úgy jár el, h 2 hetente vizsgálja felül a járványügyi intézkedéseket, egy látszódó helyzet kapcsán semmilyen további felkészülési időszak nem indokolt, jól is néznénk ki! jahnem, k.ra nem néznénk ki jól! viszont én a magam részéről annak az élményét látatlanban elengedném, andriska vajon hogyan licitálna rá erre a tavalyi, közismert, 10 napos késlekedés videóra, már azon túl, h 4 nappal. https://youtu.be/o_cImRzKXOs
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!