DK: Nem igaz, hogy az EU nem segít az oltásban

2021. március 10. 12:09

A párt közleménye szerint ezt az egymillió Pfizer-vakcina is bizonyítja.

2021. március 10. 12:09

A DK közleményben reagál arra, hogy a kormányzati koronavírus információs portál közlése szerint megérkezett Magyarországra az egymilliomodik darab Pfizerr-BionTech gyártmányú vakcina. A Demokratikus Koalíció ennek kapcsán figyelmeztet mindenkit: „Orbánék ordas módon hazudnak, mikor azt mondják, az Európai Unió nem segít Magyarországnak a védekezésben, bezzeg a kínai vakcina megoldás mindenre”. 

A párt szerint a valóság az, hogy 550 000 kínai szérum érkezett Magyarországra, szemben az összesen 1,5 millió uniós beszerzésű oltóanyaggal, amiből egymillió Pfizer vakcina.

„Mi, európai magyarok továbbra is követeljük, hazudozás helyett inkább intézkedjen a kormány, hogy Magyarországon minden ember be legyen oltva minél hamarabb az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott oltóanyaggal!” – zárul a közlemény.

(MTI-OS)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. március 10. 15:43
Mansfeld Péter nem Apró Antal, de Sztalin és Adolf 1!
petabi
2021. március 10. 15:14
"DK: Nem igaz, hogy az EU nem segít az oltásban" Ezt így sosem mondta egyetlen kormányzati képviselő sem. Azt szokták mondani,hogy elszúrták a vakcina beszerzési tárgyalásokat,és ha csak az EU beszerzésre támaszkodva oltanánk,nagyon nagyon soká tartana a kívánatos számú oltás beadása. Különben is ez nem segítség,hanem az EU által vállalt közös fellépés.
Magyarok Pásztora
2021. március 10. 14:22
Nem igaz, hogy a dobrev-párt még hazudozhat itt.
Wezuv
2021. március 10. 14:07
Jelentéktelenek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!