DK: Ez a második mohácsi vész!

2021. március 29. 11:52

A Gyurcsány-párt és Gréczy Zsolt szerint „20 ezer honfitársunkat vesztettük el a kormány bukott járványkezelése miatt”.

2021. március 29. 11:52
null

Gréczy Zsolt a Facebook-oldalán osztotta meg pártja, a DK plakátszövegét. Eszerint „annyian hunytak el koronavírusban, mint a mohácsi csatában!”

A botrányos fotói után alig több mint egy évvel később reaktiválódott politikus-újságíró egyetért a Gyurcsány-párt álláspontjával, miszerint „20 ezer honfitársunkat vesztettük el a kormány bukott járványkezelése miatt”.

(Facebook)

Fotó: Az 1526-os mohácsi tömegsírokat tárják föl Sátorhegyen, ahová a mohácsi csata magyar katonáit temették el. MTI: Bajkor József, Mohács, 1976. május 11.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SyncBaer
2021. március 29. 19:21
Mohácsi vész! Marhák! Ott az ellenséggel álltunk szemben. Ahogy Cicero mondja: "Az ellenség a határokon kevésbé félelmetes, mert ismert, és nyíltan hordja zászlaját. De az árulók határainkon belül mozognak szabadon, az ő ravasz suttogásuk átoson a sikátorokon... a nép nyelvén beszél, a nép arcát, érveit viseli, ő az emberi természet alantasságához szól... elrohasztja a nemzet lelkét, titokban éjjel dolgozik, alattomban aláássa a nemzet pilléreit, fertőzi a politikát, hogy ellenállni sem lehet." Ennek az aknamunkának (DK, Gödény, stb.) köszönhetjük részben, hogy ilyen magas a halálos áldozatok száma.
Sihuhu
2021. március 29. 17:49
Egy. A mohácsi csatában nem betegek és idősek vettek részt. Kettő. A mohácsi hősöket ne vegyék a szájukra. Ott a teljes magyar elit veszett el. Mintha ma a köztársasági elnök, a miniszterelnök, szinte a teljes kormány, a parlament tagjai és a helyi közigazgatás vezetői vesznének oda, a püspöki kar egy részével megspékelve. Három. Gyurcsány hadba vonulna? Hogy egyem azt a háromszorosára duzzadt máját.
silenceCZ
2021. március 29. 17:31
gyilkos bolsevik moslék vagy, dákó zsolti....
hátakkor
2021. március 29. 16:59
Vakcina ellenes petició a megoldás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!