COVID-fertőzött beteget vitt el a mentő Gődény vírustagadó tüntetéséről

2021. március 20. 20:22

Az Ellenállás néven megszervezett tüntetésen maszkok és a szociális távolság betartása nélkül demonstrált párszáz ember. Egyiküket mentő vitte el, mint kiderült: koronavírus-fertőzött – adta hírül a Metropol.

2021. március 20. 20:22
null

A Metropol információi szerint a ma délelőtti demonstrációról a mentők szállítottak el egy embert, akiről kiderült, hogy koronavírus-pozitív. A lap szerint az Ellenállás néven szervezett tüntetésen maszk és az előírt távolság betartása nélkül demonstrált néhány száz ember”.

A vírustagadó dr. Gődény György a járványügyi intézkedések ellen szervezte az újabb demonstrációt.

A botrányhős gyógyszerész a Hősök terére invitálta követőit akiket a rendőrök az Andrássy úton már igazoltattak.

A Metropol szerint azonban ez sem zavarta a demonstrálókat abban, hogy összeölelkezzenek, pózoljanak és szelfizzenek dr Gődény Györggyel. Az újság szerint egy ember rosszul lett a tüntetésen és összeesett a Bajcsy-Zsilinszky úton, majd később kiderült róla, hogy maga is koronavírus pozitív.

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2021. március 22. 03:08
Brüsszel 500 millió európai ellensége , nem csak a járvánnyal kapcsolatban hanem a betolakodó ellenséget önkényese megkérdezés nélkül Európára telepíti. Ebben főbűnös Merkel Ursula a nyugati tőkés ország vezetői , Covid vírus szabadon engedőt a betolakodókat beszállító eus vezérekkel együtt megérdemelnék nümbergi perhez hasonlót , nem lehetetlen többet mindkettő érinti.
bagira
2021. március 22. 02:46
Moslékkoalíció a covid vírus okozta gazdasági csődöt szeretnének elérni , gazdaság leálljon az egész ország beteg legyen . Céljuk a járvány elhúzódjon a nép éhezzen termelés leálljon élelmiszerből hiány keletkezzen sorban állás a nép fellázadjon . Mindent megtesznek akadályozzák a gazdaság beindulást . Türelmetlenek mikor ürül ki a kassza ,ezért ordítanak káoszt keltenek ,hiába kiáltanak ,,Orbán lop,, rágalmakat valahogy a közkassza állja a sarat van pénz védekezésre . Vakcina külföldről szinte minden nap érkezik . Moslékkoalíció járványra való költés kapcsán kitett magáért a 20 darab szájmaszkkal.
nyugalom
2021. március 21. 22:34
Ez egy egzaltalt, beteg!
lendvaiildiko
2021. március 21. 20:24
Nem értem, hogy a rendőrség miért nem képzett ki covidos fertőzötteket kiszagoló betanított ebeket. Úgy olvasom, Helsinkiben a repülőtéren kiválóan szagolnak. Ha most esetleg 1-2 szuperfertőzött elrejtenek a tüntető "tömegben", csak a kedves kutyuskák végigszagolják őket s, supp, már is a covid részlegen gyógyulhatnak és nem a budapestieket fertőzik....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!