Beismerte tettét a kislángi kettős gyilkossággal gyanúsított férfi

2021. március 09. 08:21

Részletes beismerő vallomást tett a nyomozóknak az a 26 éves férfi, akit a vasárnapi, kislángi kettős gyilkossággal gyanúsítanak.

2021. március 09. 08:21
null

A közlemény szerint a rendőrség emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az ügyben. A nyomozás adatai szerint a férfi vasárnap hajnalban a Fejér megyei Kislángon, a kerítésen átmászva bejutott egy Szabadság utcai ingatlan területére, majd az udvaron található füstölőből házi húskészítményeket próbált ellopni, de megzavarta őt a házban élő 81 éves nyugdíjas férfi és annak 73 éves élettársa, aki megpróbálta megakadályozni, hogy az elkövető elmeneküljön az ellopott áruval.

Ezért a 26 éves férfi egy késsel több alkalommal megszúrta a két idős embert, akik olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

Az elkövető a holttesteket az udvaron lévő vízóraaknába rejtette, és faágakkal takarta le őket, majd elmenekült a helyszínről. A rendőrök a bejelentést követően perceken belül a helyszínre érkeztek, majd egy órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit őrizetbe vettek és kezdeményezték letartóztatását.

(MTI)

Címlapkép: Bíróság. Fotó: MTI/EPA/Reuters pool/Kai Pfaffenbach

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
56október
2021. március 09. 11:04
Amúgy meg mi a fenének f@xomtudjamilyen ország címerével ékesített tárgyalótermet mutatni? Magyarról nincs kép? Vagy a cigányokat már Skandináviában ítélik el, ott érzékenyebb bírók vannak??
MayorAnna
2021. március 09. 10:33
A mellékelt fotó önmagában törvénykezésünk betegségének bizonyítéka: -három bírót ábrázol, az elkövető cigány fölismerhető fotója helyett... 11 év = ? X 2 hét?
jóember
2021. március 09. 10:29
Minő nagy változás a tájékoztatásban, nem azt írták, hogy szóváltásba keveredett, hanem: "az udvaron található füstölőből házi húskészítményeket próbált ellopni" Lehet, hogy később azt is megírják, hogy cigány volt az illető? Vagy ez azért már túlzás lenne?
Ernie Pantuso
2021. március 09. 09:48
Retkes Cigány. Mi más lenne? Még ha zsivány is vagy, milyen ember az aki két 80 év körüli emberhez betör úgy, hogy kés van nála??? Vissza a halálbüntetést!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!