Baczkó Norbert: A valóság más, mint amit Gyurcsányék hazudnak

2021. március 01. 17:02

A Fidelitas alelnöke közösségi oldalán kommentálta Varju László DK-s képviselő hétfői felszólalását.

2021. március 01. 17:02
null

„Varju a héten erős felütéssel kezdett”kezdi bejegyzését a Fidelitas alelnöke. Baczkó Norbert a DK-s politikus azon vádjára reagált, mely szerint a kormány szándékosan nem vásárolt annyi Moderna vakcinát, mint amennyire kvóta alapon lehetősége lenne.

Bejegyzésében Baczkó Norbert leszögezi: a Moderna vakcinát a gyártó megfelelő mennyiségben csak 2021 decemberére tudná leszállítani.

– írja, hozzátéve: ezért van szükség arra, hogy a nyugati vakcinák mellett, keleti vakcinákkal is folyamatos legyen a tömeges oltás, így nem decemberre, hanem már tavasszal fokozatosan újraindulhat a gazdaság.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amerigo
2021. március 01. 21:23
Nagy a verseny dögkutasok között, a tülökorrú varnyút lassan leelőzi az alusisakos elmeháborodott. És a verseny még csak most kezdődik, hülyékből komoly játékosokat igazolt Francois&Claire. Mi lesz itt még, ha beszállnak a többi félnótások?
zakar zoltán béla
2021. március 01. 19:58
remek jellem a padlós nyik
Tiszafa
2021. március 01. 18:20
Oltásellenes az ellenzék. Mi ebben a probléma? Hát legyen! Hagyni kell, had mondják a magukét. Ne oltsák be magukat azok az emberek, akik hisznek ezeknek. Az csak a hazának jó. Mivel ezeknek senki épeszű nem hisz, így azok, akik felülnek az oltásellenes kampányuknak kb. 95%-ban eleve az ő szavazójuk. Tehát kevesebben maradnak a választásokig, ha a vírus megtizedeli őket. Akik túlélik, azok meg elgondolkoznak, hogy mennyire átbaltázták őket. Ergo, ha a politikai ellenséged maga alatt vágja a fát, akkor vagy segíts neki, vagy ne kritizáld!
pesti051
2021. március 01. 17:54
Kíváncsi lennék Varju képére, ha őt csak majd a decemberben leszállított vakcinával lennének hajlandók oltani... Addig meg esetleg elkapná a vírus... Akkor mekkora balhét csapna ? Persze így, ha most kaphatja azonnal, akkor jó a kínai is, akár a kismukknak. De ez nem zavarja, hogy ostobaságokat mondjon a Parlamentben. Az egyik legbutább képviselő, Bangóné, Kórozs színvonala.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!