Átrendezte az ATV díszleteit és mindenkit kiosztott Bencsik János

2021. március 03. 13:55

Szanyi Tibornak tetszett, hogy „az egykori náci egy kommunistához dörgölőzik”.

2021. március 03. 13:55
null

Bencsik János is részt vett az Atv legutóbbi Csatt című műsorában, de nem volt megelégedve az ülésrenddel, és elült Volner János mellől (egyébként korábban mindketten jobbikosok voltak). Azt mondta a független képviselő – aki megalakította a Polgári Válasz nevű mozgalmat –, hogy tisztázni kellene a viszonyokat, és a nézők becsapásának tartaná, ha maradt volna a helyén, hiszen a műsorban három ellenzéki politikus – rajta kívül Szanyi Tibor és Szabó Szabolcs – és egy kormánypárti képviselő, Volner János vesz részt. Ezután beszólt Szabónak is, akit virtigli neoliberálisnak nevezett, Szanyit pedig lekommunistázta.

Szanyi, az Igen Szolidaritás alelnöke persze visszaszólt. Azt mondta, tetszik neki, hogy az egykori náci egy kommunistához dörgölőzik.

A műsort itt tekintheti meg:

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2021. március 04. 21:10
Egon! Szuper, hetente hozz össze ilyen humoros műsort, s mutasd be a magyar abszurdot, tényleg csak egy kávé hiányzik. Hogyan lesz a Bencsik náciból kommunista......
zrx8
2021. március 04. 20:13
Ez a f@szprimadonna már tegnap is a világon volt ?
Hattori
2021. március 04. 16:27
Egon nekem szimpatikus, lazán kezeli az összes idiótát.
crydog
2021. március 04. 10:27
" - Nem emlékszel elvtárs? együtt lőttük a pártházat! - Mikó? Melyiket? - Há , mikó melyiket! Hofi egy zseni volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!