A Szanyi-féle ISZOMM autós tüntetést tart május elsején

2021. március 31. 11:53

A párt az igazságos bérekért küzd és az egészségügyi jogállásról szóló törvény haladéktalan eltörlését is szorgalmazza.

2021. március 31. 11:53

A Magyar Szolidaritás Mozgalom (MMM) május elsejére autós felvonulásra szólította fel a szakszervezeteket, a politikai szervezeteket és a munkásképviseleti civil szervezeteket, továbbá magánszemélyeket, akik „hajlandók megmozdulni az igazságos bérekért”. Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom – mint azt közleményükben közölték – csatlakozik az MMM követeléseihez, és a május 1-i megmozduláshoz. ISZOMM egyúttal az egészségügyi jogállásról szóló törvény haladéktalan eltörlését is szorgalmazza.

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szbalint
2021. március 31. 14:49
Küzdelem az igazságos bérekért: harmadoljuk vissza az orvosok fizetését! No pasaran!
Kormánypárti1
2021. március 31. 14:42
ISZOMM és autó? Remélem lesznek szondázó rendőrök! Szanyi úr! Ez egyébkén szép követelés, de ha már így beleállt, akkor követelje az egészségügyi dolgozók béremelésének visszavonását is, mert ha a jogi kötelezettség nem fain, akkor nem jár érte az elismerés sem. Biztos azonnal nagyon népszerű lesz! Nem tudtam, hogy Szanyi valójában szakszervezetet szervezett.
tothpal
2021. március 31. 14:32
Lumpenprolik autós felvonulása? Érdekes...
Da Vinci
2021. március 31. 13:56
Barmok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!