A Riporter: Gyurcsányék másik világban élnek

2021. március 29. 12:17

Magyarország került az uniós lista 1. helyére a felnőtt lakosság átoltottsága tekintetében.

2021. március 29. 12:17
null

A PestiTv A Riporter Facebook-oldala közli, Magyarország került az uniós lista 1. helyére a felnőtt lakosság átoltottsága tekintetében. A magyar lakosság átoltottsága elérte a 19,5 százalékot, szemben a 10,6 százalékos uniós átlaggal.

A riporterek arra is felhívják a figyelmet, hogy az Apró-villában egy másik valóságban élnek, hiszen azon poénkodnak, hogy a magyarok tömeges oltását a szerbek végzik. „Azt persze Gyurcsány Ferenc elfelejti hozzátenni, hogy ha rajtuk múlt volna, több százezer emberrel kevesebb jutott volna oltáshoz, hiszen nem állt volna rendelkezésre sem orosz, sem kínai vakcina” – szerepel a posztban.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. március 31. 10:52
a volt vörös lepel és hatalmi arroganciája elvakította! de nekünk addigjó! mig itt van! mert lehet mire hivatkozni!
Syr Wullam
2021. március 29. 18:46
Wut?
nyugalom
2021. március 29. 16:08
Dobrev megölt egy tatai kepviselőt! Kiket meg?
formaegy
2021. március 29. 14:32
Csaucseszkut (Gyurcsány) az agyvérzés kerülgeti az oltottság miatt - hiába a gyilkos EB! - így mivel Brüsszelben él, gondolta azokra az adatokra köpi a nyálát, a ballibes csürhéjét hergelve.....)))))))) Csaucseszkuné pedig miután, mint a fosos kutya végígfertőzte az országot, úgy döntött továbbra is hergeli az embereket az orosz, és a kínai vakcina ellen! Azért azt a szaros hazaáruló löttyedt fenekét nem Brüsszelben - ahol él - gyógyíttatta, hanem itthon!!!!!!!!!! Magyarország legaljasabb hazaáruló mocskos házaspárja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!