Vágó: Tényleg elhiszik a „nemzeti konzultánsok” , hogy ők döntenek?

2021. február 19. 10:19

A DK politikusa ezúttal a nemzeti konzultációnak megy neki a maga módján.

2021. február 19. 10:19
null

„Akik kitöltik a kérdőívet, tényleg elhiszik, hogy nem a szakemberek, hanem ők, a laikus »nemzeti konzultánsok« fognak dönteni?” – teszi fel a kérdést Vágó István.

Fotó: MTI

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsekerno_007
2021. február 20. 19:05
Na látod Kvízprofesszor. Azért nem a te fajtád van kormányon, mert ennyire hülyék vagytok.
syphax
2021. február 19. 17:31
Akik kitöltik a kérdőívet, tényleg elhiszik, hogy nem a szakemberek, hanem ők, a laikus nemzeti konzultánsok fognak dönteni?-- teszi fel a kérdést Vágó István. ESZÜNK ÁGÁBAN NINCS ÉS NEM IS VOLT ILYESMIT HINNI, ELHINNI. BAZZDMEGAZSIDÓKÚÚRVAANYÁDAT SEGGHÜJJJEVÁGÓ! MÉGIS KITÖLTÖTTEM ÉS KI IS FOGOM TÖLTENI AZ ÖSSSZES NEMZETI KONZULTÁCIÓS MEGKERESŐLAPOT. MIÉRT??? MERT TUDOM: AZ ÉN VÉLEMÉMYEM IS SZÁMIT, HA NEM IS SZAKÉRTŐEN ÉS SZAKMAIAN, DE MINDENKIÉ IGENIS SZÁMIT--EGY VÉLEMÉNYKÉNT-- HA KICSIT IS, AKKOR IS!
Párhuzamos különvélemény
2021. február 19. 16:57
Még a kérdés is rossz. Nemhogy miért hinnék már el azt, hogy ők döntenek, de miért gondolnának egyáltalán ilyet? A konzultációban VÉLEMÉNYT lehet mondani, dönteni és felelősséget viselni a Kormány fog. A vélemény-nyilvánítás miért olyan furcsa? A sok kvízkérdés közt ilyenről nem esett szó?
civis72
2021. február 19. 15:54
a fidesz szavazók tudják , hogy ez nem népszavazás... ..szegény bunkó vágó nem tudja
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!