A csepeli támadó elismerte, hogy az SZFE-maszk láttán rántott kést

2021. február 26. 17:16

Indítványozták a letartóztatását.

2021. február 26. 17:16
null

Lapunk is beszámolt arról, hogy egy csepeli buszon késsel támadtak egy SZFE-s maszkot viselő nőre. A 151-es buszon történt támadás után nem sokkal a rendőrök elfogták az elkövetőt, Ó. Bencét, aki a 24.hu információi szerint ténybeli beismerő vallomást tett a kihallgatása során, elismerte, hogy a maszkon látható SZFE-s felirat miatt rántott kést a nőre a csepeli buszon. 

A támadás egyébként videón is visszanézhető:

A Fővárosi Főügyészség a 24.hu-nak küldött közleményében azt írta, hogy indítványozták a férfi letartóztatását.

Az ügyészség közleményében az is szerepel, hogy a gyanúsított büntetett előéletű, valamint már követett el egy aláírásgyűjtés helyszínén a jelen ügyhöz hasonló bűncselekményt.

Az elfogása itt nézhető meg:

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarok Pásztora
2021. február 28. 12:59
Vigyázhatott volna jobban is.
Zsusztina
2021. február 27. 13:44
Elítélendő mindenképpen. Szegény nő, milyen készségesen vette le a maszkot :( Az viszont érdekes, hogy a kamerák tényleg működnek a buszon.
Dorset Naga
2021. február 27. 12:18
Valószínűleg egy nem túlképzett, ösztönösen viselkedő jó magyar ember, ami természetesen politikailag hiba .
ZolieM
2021. február 27. 11:46
Ez nem megoldás! Remélem szigorú büntetést kap! Késsel fenyegetőzni alapban elítélendő. Ráadásul ezzel csak a söpredék libsik malmára hajtotta a vizet. Hogy lehet ilyen hülye valaki, hogy ezt nem gondolta végig? Hacsak nem fizetett provokátor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!