„A kormánypárti többség szabotálja az országgyűlés munkáját” (VIDEÓ)

2021. február 01. 15:03

Vizsgálóbizottságot hoz létre a kormány járványügyi védekezésben nyújtott teljesítményének értékelésére a balliberális összefogás.

2021. február 01. 15:03
null

Vizsgálóbizottságot hoz létre a baloldal, hogy értékeljék a kormány koronavírus-járvány elleni védekezésben nyújtott teljesítményét, és kikényszerítsenek bizonyos intézkedéseket és nyilvánosságra hozzanak szerintük szükséges információkat – jelentette be közös sajtótájékoztatón a balliberális összefogás pártjainak néhány politikusa, hétfőn a Parlament épülete előtt. Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa, Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese, Lukács László, a Jobbik alelnöke, Csárdi Antal, az LMP frakcióvezető-helyettese, egy nevét elhallgató DK-s politikus és Tóth Endre a Momentum elnökségi tagja beszédeit ebben a videóban hallgathatja meg. 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. február 03. 10:38
az ellenzék vezérével fletóval egyetemben! ők nem voltak ott!
zakar zoltán béla
2021. február 01. 19:29
Mikor ugat a szél, nem látod a kutyát!
Vakfolt
2021. február 01. 19:14
Ha azt akarod, hogy valami sose intéződjön el és semmi érdemi ne történjen, hozzál össze rá egy vizsgálóbizottságot. Pöcs komcsi tempó.
pumuklik
2021. február 01. 18:09
Ez a majom megint kiszabadult?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!