Fidesz-KDNP: Gyurcsány és Dobrev abban a villában lakik, amelyet a családjuk a megtorlásokért kapott

2021. február 25. 18:36

Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára politikai és gazdasági kapcsolatrendszerének egy részét is a kommunista rendszernek köszönheti – fogalmazott Nacsa Lőrinc.

2021. február 25. 18:36

Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobrev Klára ma is abban a villában lakik, amelyet az Apró-család jutalomból az 1956 utáni megtorlásokért, köztük Nagy Imre koncepciós peréért kapott – mondta a kormánypártok nevében a KDNP frakciószóvivője az MTI-hez csütörtökön, a kommunizmus áldozatainak emléknapján eljuttatott videonyilatkozatában.

Nacsa Lőrinc felháborítónak és álságosnak nevezte, hogy Dobrev Klára, a DK EP-képviselője – az „Apró-villa” lakója – a témában tett közzé bejegyzést a közösségi oldalán. Hiszen – tette hozzá – Dobrev Klára nagyapja nem más, mint Apró Antal, az 1956 utáni kegyetlen kommunista megtorlás egyik főszereplője, „és a család jórésze nemcsak kiszolgálója, de haszonélvezője volt a kommunista rendszernek”. „Ráadásul Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára politikai és gazdasági kapcsolatrendszerének egy részét is a kommunista rendszernek köszönheti” – fogalmazott Nacsa Lőrinc.

A videó végén a frakciószóvivő egy segítőjével feltehetően az Apró-villa kapuján elhelyezett egy plakátot, amelyen Rákosi Mátyás és Apró Antal együtt láthatók. Nacsa Lőrinc szavai szerint ennek a két embernek köszönheti Gyurcsány és Dobrev a villát. Az épület előtt elhelyezték továbbá az 1956 utáni megtorlás áldozatainak névsorát.

(MTI)

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szerintem
2021. február 26. 10:19
És akkor még ott vannak a Fekete-Győr, Donáth... a komcsi diktatúrát működtető családok és kinevelt ivadékaik. Ezek felakasztották még a saját miniszterelnöküket is.
MZperX
2021. február 26. 09:59
Nagyapó lövetett 56-ban, apuka, (Petar Dobrev) nyakig benne a bolgár titkosszolgálatban (ld. még: II. JP pápa elleni merénylet), elQró férj lövetett '06-ban... Várunk rád '22-ben, Klára asszony!
kunfia
2021. február 25. 22:41
Az Orbán család meg több kastélyt bitorol. Amikor Orbánék egyetlen villát tudnak fölhozni hergelésül,amit az ősök 70éve loptak,az azért beszédes. Minden idők legkorruptabb miniszterelnöke vezeti az országot 15.éve.
zakar zoltán béla
2021. február 25. 22:19
magyarán szú vérén szaunéterek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!