Konok Péter még mindig a nem létező „Orbán-alagútról” fantáziál

2021. február 24. 12:46

A baloldali publicista nehezen értelmezhető bejegyzést produkált egy már tisztázott ügyben.

2021. február 24. 12:46
null

Hiába derült ki a napnál világosabban, hogy Stummer János képzelődése a Puskás Aréna alá építendő „Orbán-alagútról” nem állja meg a helyét, Konok Péter mégis ihletett kapott és semmi sem tántoríthatta el attól, hogy közzétegye az alábbi valamit Facebookon:

„Irtózatos látvány tárult a szemünk elé. Nagybátyám, Lidenbrock professzor magasra emelte a szövétneket, és bevilágította a szűk barlangjáratot. A földön kiszáradt csontváz hevert, karommá aszott ujjai mintha még mindig a vélt kijáratot ostromolták volna. Jól felismerhető volt régies bányászköpenye, sisakján az ósdi, rég kiürült cink olajmécses. Mellette penészlepte napló. Nagybátyám feltette aranykeretes szemüvegét, és a fáklya fényénél olvasni kezdte a porló lapokat. Mikor felém fordult, észrevettem, hogy máskor oly acélos szemeiben könnycseppek csillannak. – Szomorú történet ez, Axel – mondta. – De végül bebizonyítottam a hipotézisemet. Ez a múmia maga nagy elődünk, a szerencsétlen alkimista, akinek nyomát mindvégig követtük. Az áll itt óizlandi rúnákkal: »Szállj le a Sneffels Yocul kráterébe, amit a Scartaris árnyéka cirógat Calendae Julii előtt, merész utazó, és akkor eljutsz a Föld középpontjába. Én megtettem. De arra nem számítottam, hogy a Puskás Aréna alatt visszafordítanak a TEK-esek! Arne Saknussemm«(Jules Verne: Utazás a Föld középpontjánál is lejjebb)” – írta Konok Péter.

Bevalljuk, nem értjük a történet erkölcsi tanulságát. És Ön?

Kép forrása: Konok Péter Facebook-oldala

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bpe
2021. február 24. 16:33
nem inkább fantázihál?.. ez a kép nekem inkább erről tanúskodick.
zakar zoltán béla
2021. február 24. 15:34
Nessie
CirmoS
2021. február 24. 14:15
Züllött, ápolatlan, lepukkant! Tipikus libsi! A fotót elnézve nem kell meglepődni, ha ez a faszi összehord hetet- havat! Mindig! A szekta tv-re való! Jó választás!
Aerion
2021. február 24. 14:13
Erkölcsi tanulságot keresni egy leépült bolsevista hibbant disznóagyában?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!