Karácsony a Klubrádióban: Minden nemzetközi és belföldi erőnket vessük be, hogy a rádió visszakapja a frekvenciát

2021. február 11. 08:12

A főpolgármester azt is elmondta, kommunikációs felületeikkel szívesen segítik a rádió kampányát.

2021. február 11. 08:12
null

Fogadóórát tartott a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában Karácsony Gergely. A főpolgármester a Klubrádió helyzetérő is kérdezték.

Mindent megadnék azért, hogy a Klubrádió ne csak budapesti frekvenciát kapjon, hanem az egész országban hallgatható legyen” – fogalmazott Karácsony. Hozzátette: „minden nemzetközi és belföldi erőnket vessük be azért, hogy a rádió visszakapja a tényleg jogtipró módon elvett frekvenciáját”, és amíg ez nem történik meg, addig az online rádiózás terjedését kell segíteni, ebben „adott esetben” az önkormányzat együttműködését is el tudja képzelni. Azt is mondta: kommunikációs felületeikkel szívesen segítik a rádió kampányát, hogy arra a remélhetőleg átmeneti időre, amíg nincs frekvenciája, minél több emberhez jusson el interneten. 

Felhívta a figyelmet arra, hogy ugyan személy szerint hallgatja a Klubrádiót, de ha egy másik „értékes rádióról” lenne szó, akkor is kötelessége lenne kiállni érte. A Klubrádió ügye tehát szerinte nemcsak magáról a Klubrádióról szól, hanem a sajtószabadságról, a sokszínűségről, „mindannyiunk szabadságáért küzdünk, amikor azt mondjuk, hogy ez a döntés elfogadhatatlan”.

Egy másik kérdésre elmondta: ha lenne a fővárosnak szabad frekvenciája, biztos szívesen odaadná a Klubrádiónak, akár kölcsön, akár örökbe, de sajnos nincs. Azt is mondta: nagyon drukkol a Klubrádiónak, „együtt küzdünk, hogy talpon maradjunk”, a fővárosnak is nehéz, de meg fogja nyerni a csatáját, és ezt kívánja a Klubrádiónak is. 

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2021. február 12. 11:33
Egyrészt neked nincs nemzetközi erőd, bazmeg, mert te egy városvezető vagy, nem egy diplomata, bazmeg. (Ugye? Vagy mégse a város az első neked, hanem a saját kis koszlott karriered?) Másrészt kis az anyám a klubrádió, hogy egy meg sem pályázott frekvenciát szeretnél nekik odaadni, bazmeg? Mi a retkes francért nem szólsz nekik, hogy jogszerűen pályázzanak, bazmeg? És mi a büdös francért nem a saját dolgodat végzed, bazmeg? Újabb közbeszerzésnél kaptál ötmilliós büntit, mert a csapatod semmihez nem ért a lopáson és erőszakos, diktatórikus balfaszkodáson kívül! Figyelj már oda bazmeg, hogy legalább egy icipicit vezesd is a várost, amit loptál magadnak!!! Elviselhetetlen már az elnyomás Budapesten, akárhová nézek, a te szar propagandád nyomul az arcomba, miközben teljesen tönkreteszed a várost!!! Elég volt belőled!! Takarodj! Le fogunk váltani, el fogunk üldözni, és börtönbe fogsz kerülni az összes jogsértésed miatt!!
Kristály
2021. február 11. 21:30
1956 van azt hittem 2021 van. " Gyertek be mert végünk van a polgárok nem akar nak minket fegyverrel kell leverni őket" és özönlöttek a tankok húllotak az az emberek , most mi fog következni? Erzsike drága most kit hivtok be a németeket vagy az amerikai pénzes tarisznyát aki pénzeli a libsi pártokat.
Sün Balázs
2021. február 11. 18:38
Karácsony Gergely! Tudtommal Ön Budapest Főváros főpolgármestere. ( Vagy "mi a francnak vállaltam ezt el?") Önnek a főváros fejlesztésével, működtetésével kellene foglalkoznia - hozzáértően, és nem egy rádióadóért kampányolni. Budapest mindenkié, Ön ezt hirdette a kampányában! Legalább szégyellhetné magát amiatt, hogy a közel másfél éves főpolgármesteri "tevékenysége" során a szabálytalan közbeszerzései kapcsán a Döntőbizottság már 3 alkalommal, 100 millió forintot meghaladó bírsággal sújtotta a fővárosi önkormányzatot!
lendvaiildiko
2021. február 11. 16:57
Miért nem működtetsz fővárosi rádiót?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!