Hide the pain Harold kellemeset csalódott a „sokat szidott egészségügyben”

2021. február 02. 15:27

A nemzetközi mémmé vált magyar villamosmérnök két ujját törte el.

2021. február 02. 15:27
null

Arató András magyar villamosmérnök jellegzetes mosolyával a Hide the pain Harold nevet kapta a világ körüli online közösségtől, itthon is mémmé vált. Közösségi oldalán mesél arról, hogy vasárnap baleset érte, két ujját törte el. Mint írja, először a körzeti rendelőbe ment, onnan tovább küldték a a Fiumei úti baleseti intézetbe.

– írja Arató András. „Felvételes orvos, röntgen, vissza az orvoshoz, konzultáció a kézsebésszel, szerencsére nem kell műteni, gipszelő, kontroll röntgen, ambuláns lap kiadás, egy óra alatt megvolt minden” – olvasható bejegyzésében.

Mint írta, várhatóan 6 hét, mire rendbe fog jönni.

Nyitókép: YouTube

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2021. február 06. 23:47
A csalódás mindig kellemetlen. A meglepetés lehet pl. kellemes, vagy kellemetlen.
Dorset Naga
2021. február 02. 19:29
Egy balesetből kifolyólag a Honvéd sügősségiről és a sérvműtétemet végző Délpesti sebészetéről van két ill. három évvel ezelőtti élményem. Soha rosszabb ne legyen. A délpestibe szívesen mennék máskor is. Ha muszáj lenne:)))
civis72
2021. február 02. 18:50
és még jobb lenne , ha gyurcsányék 8 évét kihagytuk volna
Bell & Sebastian
2021. február 02. 18:34
Koronavírus nem finom, koronavírus rossz, ám arra csak jó lett, hogy levágják végre a szent tehenet. Úgy értem, azóta nem látni fapapucsban alibiző, le-fel vonuló fehér köpenyeseket. Time is life.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!