CÖKA: Jourova külföldi ügynökszervezetektől informálódik

2021. február 10. 11:44

A szövetség szerint a Bizottság alelnöke vagy nincs tisztában a valósággal, vagy meg kívánja téveszteni szándékosan az európai, ezen belül is a magyar civil közvéleményt.

2021. február 10. 11:44

Nyílt levelet írt a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány Věra Jourovának, az Európai Bizottság alelnökének. A közlemény azt írják, a 2021. február 4. napján kelt nyílt levelükre Jourova kabinetjén keresztül érkezett válaszukban – amit ezúton köszönnek – arról kívánják megnyugtatni a szervezetet, hogy az alelnök személyesen, valamint a Bizottság tagjai is nyitottak és ösztönzik a rendszeres párbeszédet az összes európai állampolgárral és civil társadalmi szervezetekkel.

Arról tájékoztattak továbbá, hogy elkötelezettek a civil társadalommal együttműködve biztosítani, hogy működésük során minden véleményt és aggályt figyelembe vegyenek.

„Sajnálatos módon a válasz nemhogy megnyugtatónak nem nevezhető, de egyenesen aggasztó, tekintettel arra, hogy szemlátomást az európai adófizetők pénzéből működtetett egyik legfontosabb uniós intézmény második embere, eddigi tapasztalataink alapján, vagy nincs tisztában a valósággal, vagy meg kívánja téveszteni szándékosan az európai, ezen belül is a magyar civil közvéleményt” – fogalmaznak.

A szövetség jelezni kívánja, hogy „harcunkat nem adjuk fel a valódi diszkriminációmentes elbírálás kiharcolásáért a magyarországi civil társadalom tekintetében, és minden egyes esetben a rendelkezésre álló jogi eszközökkel fel fogunk lépni az ellen, hogy akár Ön személyesen, akár a Bizottság tagjai kizárólag külföldi ügynökszervezetek véleménye alapján formáljanak álláspontot hazánkkal és nemzetünkkel kapcsolatban”.

A levelet a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány nevében Dr. Csizmadia László, Dr. Bencze Izabella, Dr. Fricz Tamás, Dr. Ifj. Lomnici Zoltán írta alá.

(MTI-OS)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Európai téridő
2021. február 10. 15:45
Mellőzi a hivatalos szerveket, amolyan internáci hülyeelvtársnő módra. De akkor mit keres ott, a brüsszli Sóhivatlban?
kunfia
2021. február 10. 12:50
Visszatértünk az ötvenes évekbe. A minap láttam egy Orbán-bérenc oldalon,hogy azért emelkednek az árak,mert a szoci milliárdos fölvásárlók emelik az árat. (Ugye 40es évek vége,50es évek:A sötétben bujkáló árdrágítók,rémhírterjesztők) Mind a két szlogent magáévá tette a hazug tolvaj,gazember. Most meg külföldi ügynökszervezetek is visszaköszönnek... Ha ez így megy tovább,enyveskezű vezérünk hamarosan újratervezi az ÁVH-t is.Több kormánytag örömére,hiszen sokak felmenője az eredetijében szocializálódott.
pitypang1125
2021. február 10. 12:18
Nagyon helyes, egyetlen soros által létrehozott szervezetnek sincs semmi joga ahoz hogy befolyásolni akarja az európai döntéshozatalt. Akik szaros gyuri táljából cseresznyéznek, azoknak semmi keresni valójuk az eu döntéshozatali szerveiben.
Szuverén maffiaállam
2021. február 10. 12:17
"diszkriminációmentes elbírálás kiharcolásáért" Libernyákok vagytok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!