Varga Judit: Sikeresen indult az áldozatsegítő kampány

2021. január 09. 15:31

Mintegy negyedmillióan nézték meg az Áldozatsegítő Központ Hétköznapi történetek című videó-podcast sorozatának első, kapcsolati erőszakról szóló részét.

2021. január 09. 15:31
null

Az első epizód Tenki Réka, Xantus Barbara és Babincsek Bernát segítségével készültek – olvasható az igazsgügyi miniszter szombati Facebook-bejegyzésében. Az első, kapcsolati erőszakról szóló részt a https://www.youtube.com/channel/UCSr38DDWe1lUuDZcNUmFClA linken tekinthetik meg érdeklődők.

Posztjában Varga Judit kiemelte: a jövő héten bemutatásra kerülő epizód az iskolai bántalmazás témáját dolgozza fel.

Címlapkép: Facebook

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsusztina
2021. január 10. 00:52
A gond az, hogy nagyon nehéz az erőszakot bebizonyítani. Főleg addig, amíg még nem folyik vér. És az is nagy gond, hogy az emberek hajlamosak arra, hogy az erőszakos emberrel szimpatizáljanak. Vagy úgy csinálnak, mintha szimpatizálnának vele, mert félnek tőle.
Highlander07
2021. január 09. 19:19
Nem rossz kezdeményezés. Csak sajnos elég megnézni a főleg jobboldali fórumokon a férfi hozzászólókat. Ha rról van hír, hogy egy barom megfojtotta/megverte/agyonlőtte/megrugdalta a barátnőjét, máris arről vonyítanak, hogy szegény férfiakat kínozza a nőjük!!! Hihetetlen...
kunfia
2021. január 09. 15:55
Orbánék filmekkel harcolnak az erőszak,korrupcióval a korrupció,és hazudozással a hazudozás ellen.
annamanna
2021. január 09. 15:50
Egyébként pontosan ezért a kormányzati kampányra megint csak a vonyítók fognak ugrani, és a valós áldozatok igazán komoly segítséget nem fognak kapni most sem, mert a lehetőséget elszívják előlük az agresszív ajvékolók. A bántalmazások jelentős része teljesen láthatatlan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!