Vágót megihlette Sváby: alig várja, hogy beoltassa magát

2021. január 11. 07:15

A DK-s politikus szerint a Heti Napló közszolgálati minőségű volt.

2021. január 11. 07:15
null

„Gratulálok a ma esti Heti Naplóhoz Sváby Andrásnak és kollégáinak! Az oltások történetéről és annak hazai támogatottságáról szóló anyag – jól mondta András – igazi közszolgálati minőségű volt. Örömmel láttam az összeállításban a nagyszerűen érvelő Boldogkői Zsoltot és Duda Ernőt, valamint külön ölelés Derera Mihaly kollégámnak, akinek története példa értékű – mindenki számára... Alig várom, hogy én is beoltassam magam!” – írja Vágó István.

Kép forrása: Vágó István Facebook-oldala

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
héttörpe
2021. január 11. 18:46
Abban igaza van Vágónak, hogy még jobban kellene sulykolni az oltás felvételét, tematikus műsorokkal, celebekkel, kiskutya fülével, akármivel. Minél több embert kellene rávenni,mert sajnos Hullaházyék halálkampánya jobban működik.
Vakfolt
2021. január 11. 15:09
Mindennapi hülyevágónkat add meg nekünk ma..
formaegy
2021. január 11. 14:17
Te Vágó! Ahhoz mit szól az alkoholista vezíííííííred, hogy Merkel Putyinnal tárgyal egy közös vakcina létrehozásában????????????????? Mikor fogtok habzó szájjal vergődni az ATV-ben, hogy Merkel aláássa a németek hitét a vakcinában???????
Tiszafa
2021. január 11. 13:26
Felesleges. Valamit hagyni kell a vírusnak is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!