Toroczkai meglátogatta a Hundubot Debrecenben

2021. január 25. 11:47

A politikus kiderítette, hogy a közösségi oldalt nem a Karmelita kolostorból és nem is Soros György rezidenciájáról irányítják.

2021. január 25. 11:47
null

Mint ismert, Toroczkai Lászlót és a Mi Hazánkat is letiltotta már a Facebook, a Hundub pedig azért jött létre, hogy cenzúramentes felületet biztosítson a felhasználóknak. 

A Mi Hazánk elnöke meglátogatta Debrecenben a cég központját, hogy kiderítse, ki áll valójában a Hundub mögött? Megtudtuk, hogy hétköznapi magyar emberek, akik aprólékos munkával építették föl az oldalt: a Hundubnak nagyjából 85 ezer felhasználója van, de egymillióra is fel vannak készülve. Pál Csaba, a cég vezetője elmondta, hogy a semmiből építették fel a felületet, a vádakból pedig semmi nem igaz: nem igaz, hogy nem saját motorokon futnak, nem áll mögöttük senki, kettő millió forintot költöttek a kiépítésre a feltételezett százmilliók helyett, végül a tulajdonosok is tisztázásra kerültek.

(Youtube-videó, Mandiner)

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2021. február 04. 01:30
Legtöbben bejáró oldalt olvassák . Majd kiderül az a ,,Hundub,, merre tart akár csak a ,,Mi hazánk mozgalom,, Torockaiék a jobik útjáról nem tértek le , csupán egy csapást találtak kis kitérővel de az út vége nem változott. Moslék koalíciónak szavazókat gyűjtenek nem lehetetlen . Torockai Dúró megszólalása maradt a régi vagdalkozó ballibsikkel együtt üvöltő . Hadházi szokását felvették , Torockai a zsidó vágóhidat felkereste , főnökkel akart beszélni , kíváncsi volt hogy az állatokat hogyan dolgozzák fel , mibe lehetne belekötni ,persze nem engedték be.
satman11
2021. január 25. 20:17
A hundub és az iwiw.club hátterében, tulajdonosi körében roppant gyanús emberek és cégek vannak. Az offshore háttér is előfordul. Óvatos jobboldali kimenekül ebből a adathalász körből, kitűnő lista készülhet a regisztráltakról és adott pillanatban már csak a le- és kitiltásokra lehet majd rácsodálkozni, persze pont választásokat közvetlenül megelőzően. Ajánlom elolvasni a Pesti Srácok idevonatkozó tényfeltáróját és kellő óvatossággal kezelni ezeket a csalinak létrehozott oldalakkat....(a hundub amúgy brutális facebook másolat, de percet sem élhetne ezzel az arculattal, ha nem lenne valahonnan hozzájárulás....). https://pestisracok.hu/alig-egy-honap-alatt-ket-magyar-kozossegi-portal-is-felbukkant-vajon-kik-es-miert-hoztak-letre-es-hova-tart-a-nemzetkozi-tudatipar/
Bulvár Viktor
2021. január 25. 14:12
Nyomassátok a hundub-ot nyaloncok! Ez is világmárka lesz, mint a gázszerelő barátom turul márkája! Én már regisztráltam, szóval csak jó lehet... höhö... Hogy miért posztolok továbbra is a gyűlölt facebook-on? Na ezt fejtsétek meg vazallusaim! :))) Éljen a seggszáj!
kiss.istvan770
2021. január 25. 13:50
Pál Csaba egy becsületes embernek tűnik a riport alapján, súlyos hiba és naivitás, hogy szóba állt Toroczkaival, akiről semmi hasonlót sem lehet elmondani. Toroczkai magyarázattal tartozik arra, hogy ő hívta 2006-ban a Kossuth téri tüntetőket a tévé székházhoz és az SZDSZ-MSZP további 4 évében még csak ejnye-bejnyét sem kapott tőlük, ugyanakkor munkából hazatartó embereket is bevittek. Vajon miért? Erős a gyanúm, hogy a "Mi Hazánk" jobbik 2.0, csak még nem jött el a pálfordulás ideje. Majd ha Budaházy György és Morvai Krisztina is mellé áll, akkor megfontolom, hogy szavahihető e Toroczkai. Erősen kétlem, hogy ez valaha is sorra kerül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!