Magyar segítők: indul a Mandiner új portrésorozata!

2021. január 25. 18:09

Amikor baj van, akkor mi, individualista magyarok is képesek vagyunk az összefogásra és egymás megsegítésére. És vannak olyanok, akik egész életüket mások segítésére tették fel. Új portrésorozatunkban őket mutatjuk be olvasóinknak!

2021. január 25. 18:09
null
Rajcsányi Gellért
Rajcsányi Gellért

Individualista nemzet vagyunk – gondoljuk magunkról, és ezt mutatják egyes hazai társadalomkutatások is. És tény az is, van sok előnye, ám hátránya is e magyar individualizmusnak.

Ám ha baj van, ha egy ország, egy közösség, egy család vagy akár egy ember kerül bajba vagy válságba, akkor mi, magyarok képesek vagyunk az összefogásra és egymás megsegítésére. 

És sokan vannak azok a magyarok is, akik egész életüket mások segítésére tették fel. Vannak közöttük jól ismert személyiségek is, de olyanok is, akiktől mi sem áll távolabb, mint a nyilvánosság keresése. De közös mindannyiukban, hogy a szolidaritás élő példáiként fogják és forrasztják össze a magyar társadalmat ott, ahol erre szükség van. És az mindig akad valahol.

Új portrésorozatunkban őket, a magyar segítőket mutatjuk be olvasóinknak: Hisszük, hogy e cikkorozatot csak elkezdeni kell, és mostantól nagyon sokáig lesz majd kit bemutatnunk a nagyközönségnek.

Első portrénkban Bacskai Adrienn mozgásterapeutával, a Buborék fejlesztőház alapítójával beszélgetünk.

Kedves olvasónk, maradjanak velünk! És segítsenek másokon, úgy és akkor, amikor épp erre lehetőségük adódik.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sting61
2021. január 25. 18:44
Ez a logó nem egy telitalálat !
aleb19
2021. január 25. 18:32
https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_wnh004f.html
aleb19
2021. január 25. 18:31
a gyilkos orbanrol legyen az elso az impotens es felkeszuletlen orban feleslegesen kb 5000 magyar halalat okozta a 2. covid hullam alatt ez tisztan latszik a 2. covid hullam hazugsagoktol megtisztitott ksh adataibol az mar csak hab a tortan, hogy idiota propagandistak nyaron es osszel hazugsagokat szajkoztak ismetelgetve butaorban butasagait "egyutt legyoztuk a virust vagy kiismertuk es felkeszultunk a virusra vagy orvosaink mindenkit meggyogyitanak "
simonvitéz
2021. január 25. 18:21
Az első riport legyen Haddházyval! Légyszi, légyszi, légyszi! Ő tényleg mindig, mindenütt ott van, az egész életét feltette a kórupció elleni harcra! És még új zoknidivatot is teremtett!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!