Bosszút akart állni a kamionos – majdnem tragédia lett a vége (VIDEÓ)

2021. január 13. 18:24

2021. január 13. 18:24
null

Életveszélyes helyzetet teremtett egy kamionos, aki egy korábbi közlekedési konfliktus miatt ráhúzta a kormányt egy vele szemben közlekedő személyautósra – írta meg a police.hu. A rendőrségi portál egy videót is közzétett az esetről.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közúti veszélyeztetetéssel gyanúsítja a sofőrt.

Életveszélyes szituációt teremtett egy kamionos, amikor korábbi közlekedési konfliktust követően ráhúzta a kormányt egy akkor már szemben közlekedő autóra 2021. január 8-án délben Budapest XVIII. kerületében. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja az esetet.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két járművezető nem sokkal korábban egy előzési helyzet során került konfliktusba, akkor a nyerges vontató hátulról neki is koccant a kisebb kocsinak. A kamionos elhajtott, a személyautó vezetője a mellékutcákon megpróbált elé kerülni, hogy felvételt készítsen a rendszámáról. A Közdűlő úton már egymással szemben haladva találkoztak. A videón jól látszik, hogy a másik sofőr ekkor szándékosan a személyautó felé kormányozza a tehergépkocsit, életveszélyes helyzetet teremtve.

Az autót vezető férfi hívta a rendőrséget, akik egy közeli telephelyen megtalálták, majd előállították a kamionost. A közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatott 44 éves sofőr tagadta a bűncselekmény elkövetését.

(police.hu)

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
crydog
2021. január 14. 10:40
Nekem is volt a napokban rossz élményem tapló kamionossal sajnos. Egy körforgalomban haladtam amikor a kamionos szívfájdalom nélkül bejött elém, le se szarva hogy nekem volt elsőbbségem. Tudta jól hogy nem fogok nekimenni egy húsz tonnás vasnak, és pofátlanul visszaélt ezzel. Anyáztan én is , meg fékeztem, de nem mentem utána mert annak aztán végképp semmi értelme. De a kamerát meg fogom már venni, és legközelebb az ilyen incidensnél be is viszem a yardhoz a felvételt.
zakar zoltán béla
2021. január 14. 10:37
Az ilyen esetek száma ezernyi! Közlekedési erkölcs 0. LYogosítványt nem mindenkinek!
Bitrex®
2021. január 14. 06:29
Aztán az is lehet, hogy ez egy másik fehér kamion a videón, aminek semmi köze az ügyhöz, csak a sofőr épp a forró kávét öntötte a nadrágjára, és azért nem figyelt az útra.
apoa
2021. január 13. 20:49
Alapvető, hogy az autót nem szabad fegyverként használni...Persze a kamionsofőr semmiről se tud, talán egy pillanatra elaludt, azt mondja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!