A mai kormányinfón kiderül, maradnak-e a korlátozások

2021. január 28. 08:51

Hétfőn lejár a védelmi intézkedések hatálya – vajon lesz hosszabbítás?

2021. január 28. 08:51
null

Többszöri hosszabbítás után jelenleg február elsejéig vannak hatályban a járvány miatti korlátozó intézkedések. Bár a második hullámot sikerült megtörni, a jelentősebb statisztikai adatok ( új esetek, halálesetek, kórházban ápoltak száma, lélegeztetőgépen lévők) csökkenése megállt, az elmúlt napokban stagnálás figyelhető meg.

A kormány tegnapi ülésén tárgyalta a védelmi intézkedések sorsát, a meghozott döntéseket Gulyás Gergely ismerteti a csütörtöki sajtótájékoztatóján. Az esemény 10:30-kor kezdődik.

Kövesse velünk a bejelentéseket, melyekről azonnal beszámolunk majd.

Ön mit gondol, lesznek enyhítések?

Címlapképek forrása: MTI. Szerkesztés: Mandiner

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alphaville
2021. január 28. 10:37
Semmiféle enyhítésnek nem jött el az ideje.
Andilla
2021. január 28. 10:29
A tavaly március óta covidban elhunyt kb. 360 fő valóban alacsony szám.
Potymog
2021. január 28. 09:56
Öröm, hogy most kevésbé vannak tele a kórházak. Sajnos, ha feloldják a korlátozásokat, egyértelműen újra tele lesznek a kórházak, és újra nőni fog a halálozások száma. Nem hiszem, hogy ez megérné.
camelia sinensis
2021. január 28. 09:49
Sajnos az utóbbi két hétben azt látom, h lazul a fegyelem és az ellenőrzés is. Engedetlensegi kezdeményezések is járnak körbe a fb-n, és hallani titokban működő konditermekről, éttermekről. Ugye, tudjuk, h milyen fifikás nép vagyunk. De ha valahol lazitanának, egyből átcsapás lenne, pl ha Markotabödöge alsón kinyithatna a kocsma, mert kicsi a látogatottsága, egyből kétezer fős örömbulit szerveznének oda. Pestről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!