„Anyád az asszonyság” – a Facebookon tombol a volt MNB-alelnök

2021. január 07. 15:50

Pár nappal később már jóval visszafogottabban mondta el Rónai Egonnak, hogy miért rossz, amit a kormány csinál.

2021. január 07. 15:50
null

Orbán Viktor miniszterelnök korábban „asszonyságnak” nevezte Karikó Katalin magyar tudóst, amivel nagy felháborodást okozott Bodnár Zoltán politológus számára.

„Anyád az asszonyság” – írta ugyanis az MNB egykori alelnöke Lakner Zoltán politológus Orbán Viktort idéző posztja alá. Bodnár neve a többi között onnan lehet ismerős olvasóink számára, hogy őt nevezte a VI. kerületi momentumos polgármester, Soproni Tamás „a legtisztább kezű szakembernek” .

A bankár később maga is szentelt egy bejegyzést a miniszterelnök Karikó Katalin munkásságával kapcsolatos megnyilvánulásának.

„Itt van nekünk ez a 66 éves, nyugdíjkorú, kisújszállási asszonyság, ez a Karikó Katalin, valami molekuláris biológus vagy ilyesmi, mindegy is, a lényeg az, hogy magyar, akinek oroszlánrésze van a COVID-vakcina kifejlesztésében. Nem csoda, hát egy ilyen különleges nép ez a magyar, a meleg vizet is mi találtuk fel, meg a spanyol (valójában magyar) viaszt. Büszkék is vagyunk erre a derék magyar asszonyságra. Ha megkapja a Nobel-díjat, küldünk majd neki egy csokor virágot, addig is kezeit csókoljuk” – írta a jegybank egykori alelnöke.

Érdekesség, hogy Bodnár pár nappal később már az ATV kamerái előtt kritizálta a kormány gazdasági válságkezelését.

Bodnár fentebb idézet kommentje

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. január 11. 07:53
BODNÁR-BOHÓCZ ZOLTÁN ELFFTÁRSSS SZÁNALMASSAN OLVASATLAN ÉS MŰVELETLEN. TALÁN EGYEDÜL A PÉNZHEZ ÉRT VALAMEJJJJJESSST, DE TKP. MÉG AHHOZ SSSE!!!
lvjtn
2021. január 08. 19:34
azért ki gondolta volna, hogy az asszonyság lesz az "a betüs szó", ami olyan szintű sértés lesz a vörösöknek, mint a nigger azaz az "n betűs szó" most tényleg, ha magzatgyilkosnak, vörösteroristának, hazaárulónak, abnormálismal neveznek egy balos, lassan arra szinte büszke lesz de asszonyság, na ez kivágta a biztosítékot. és még mondja valaki, hogy a baloldaliság nem mentális betegség
Szőke Ciklon
2021. január 08. 18:52
Ez az alak ránézésre is egy féreg, de ha meg is szólal, akkor jön a mocskos ...
barany
2021. január 08. 14:54
Ez egy seggfej. Mentsége, hogy rettenetesen frusztrált. Mert annyira nem hülye, hogy ne fogná fel: az ellenzék moslékkoalíciója, és annak gyurcsányi vezérkara Orbánnak és kormányának a bokájáig sem ér fel. Egyszerűen nem versenyképesek. Ami pedig Karikó Katalin "asszonyságát" illeti: pár napja a köztévén hosszú interjút láthattunk Katalin asszonnyal, büszkeségünkkel. Ő -velünk szemben- csöppet sem büszke az életművére, hanem szinte meghatóan szerény. Ha nem ismernék az életútját, azt hinnénk, egy szerény vidéki háziasszonnyal van dolgunk. Ilyen rendkívüli teljesítményt és sikert elérő ember esetében ez nem kis dolog. Orbán is ezt akarta kifejezni az "asszonysággal". Aki akarta értette, aki nem akarta, mint szegény Bodnár, az ebből is Orbán ellenes muníciót próbált gyártani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!