Hiesz György: Nem kérem a második oltást

2021. január 29. 15:49

Nem szerez teljes védettséget Gyöngyös baloldali polgármestere.

2021. január 29. 15:49
null

Ahogy korábban megírtuk, az oltási rendet mellőzve, jogosulatlanul kapott koronavírus elleni oltást Gyöngyös baloldali polgármestere. Később a 24.hu-nak adott interjújában a városvezető arról beszélt, hogy „tudomásul veszi, ha a botrány miatt nem kapja meg a második oltást”. Hiesz György most egy videóban próbálta megmagyarázni a kínos ügyet, azonban a felvételen sem cáfolta, hogy kapott volna oltást. Ehelyett a baloldali városvezető azt sérelmezte, hogy ugyan nem ő volt az egyetlen, aki jogosulatlanul jutott a vakcinához, és mégis csak az ő nevét kapta fel a sajtó.

Azt nem tudjuk, hogy kikre gondolhatott Hiesz, akik szintén jogosulatlanul kaptak koronavírus elleni vakcinát, de tény, hogy nem ő volt az egyetlen baloldali polgármester, aki fittyet hányt az oltási rendre. A napokban mi is megírtuk, hogy Újbuda DK-s polgármestere is beoltotta magát. Bár László Imre a politikusi karrierje mellett orvos is, mégsem praktizál és a jelek szerint az oltás pillanatában nem minősült egészségügyi dolgozónak sem.

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. február 04. 14:37
nem is kapsz!
Saksafar
2021. január 31. 19:09
Ennek aztán sok értelme van. Ami megtörtént, azt nem teszi semmissé viszont így semmit nem ér az első oltás sem. Jó sok logika van benne. :))))))
berekfürdő
2021. január 30. 20:49
Pedig egy rövid mondattal mindent helyre billenthetett volna - Súlyos hibát követtem el lemondok a polgármesteri megbízatásomról. - Ennyi.
jebuzita
2021. január 30. 14:10
Túltolja a fidesz hiesz támadását. A gyöngyösi proli nem fogja hiúzt cserben hagyni. Kontraproduktív.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!