Gyurcsány megszabadult a kínossá vált óbudai DK-soktól

2021. január 22. 11:52

Az is lehet, hogy a párton belüli hatalmi harcok állnak a távozás hátterében, írja a Magyar Nemzet.

2021. január 22. 11:52

Hazai András óbudai alpolgármester, valamint Rózsa László Péter, a képviselő-testület egészségügyi bizottságának elnöke közösségi oldalukon jelentették be azonnali távozásukat a DK-ból, számol be a Magyar Nemzet. A konkrét okokról később ígértek tájékoztatást. A helyi portál szerint Gyurcsány Ferenc szólíthatta fel a politikusokat a kilépésre. A lap az Óbudai Hírekre hivatkozik, amelyik azt írja: elképzelhető, hogy a DK a sorozatos botrányok miatt akar megválni időzített bombává alakult helyi funkcionáriusaitól a jövő évi választások előtt.

Ugyanakkor az sem lehetetlen, hogy a DK-n belüli hatalmi harcok állnak a távozás hátterében, melyben Gyurcsány Ferenc óbudai helytartójával, Kiss Lászlóval – aki az MSZP-ből igazolt át a DK-hoz – szemben a pártból távozók alulmaradtak.

(Magyar Nemzet)

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. január 25. 12:09
P.:S..KÁR ÉS SAJNÁLOM, HOGY MÉG CSÚNYÁBBAN ÉS OCSMÁNYABBÚL NEM TO'OK IRNI ERRŐL A DÉKÁS TRÁGYADOMBRÓL, ..BÁR MINDEN MEGTETTEM ÉRTE......
syphax
2021. január 25. 12:07
AZ EGÉSZ DÉKÁ EGY TAKONY-. ÉS GENYÓLÁDA. A TETEJIN BŰZLIK-ROHAD, MINT A HIGSZAR, MAGA gyurcsányifletó A SZEMKILÖVETŐ ÁLLAT-BAROM HŰ NEJÉVEL A HAZAÁRULÓVEZÉR BULGÁÁRZSIDÓ DOBREVA PICSÁVAL.....
Box Hill
2021. január 22. 15:11
A tisztogatás Sztálin és Rákosi óta rituális politika. Körmös Bauer is egy példa.
lofejazagyban
2021. január 22. 15:05
ezek egy hangyafasznyi hatalommal is visszaélnek. És akkor a Patás az autoriter?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!