DK: Lázárék bekebelezik a Gödöllői Királyi Kastélyt is

2021. január 06. 12:00

„A fideszes hatalomátvétel után sorra küldik el a dolgozókat a Szent István Egyetemről”, áll a párt közleményében.

2021. január 06. 12:00

Február elsejétől a Szent István Egyetem alapítványi fenntartásban működik tovább”, adta ki a DK közleményét az MTI-OS. „Az alapítvány kuratóriumának elnöke Csányi Sándor lesz, a testületbe pedig beül többek között Lázár János is. A hatalomátvétel súlyos elbocsátásokkal kezdődik, közel 200 dolgozót küldenek el. És ha mindez nem lenne elég, egy, a fideszesek által áttolt törvény alapján az egyetemet fenntartó alapítvány kisajátítja a Gödöllői Királyi Kastélyt is” – írják.

„A Demokratikus Koalíció szerint elképesztő az a tempó, amivel a fideszes étvágy felzabálja lassan az egész országot. Mániákusan kebeleznek be minden köztulajdont, legyen szó egyetemről vagy műemlék ingatlanról” – fogalmaz a dokumentum. „A NER arrogáns és műarisztokratikus társasága abban a tévképzetben van, hogy kisajátíthatják a Gödöllői Kastélyt, de hiába képzeli el magát Lázár János tollas kalapban, lóháton, a kastélykertben vadászgatva, ki kell ábrándítanunk: mi, európai magyarok soha nem fogjuk hagyni, hogy szabadon, kiskirályként uralkodjanak rajtunk” – zárul az Arató Gergely – a DK frakcióvezető-helyettese, elnökségi tagja – által jegyzett közlemény.

(MTI-OS)

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Google
2021. január 06. 15:10
Lazarek hazaviszik a godolloi kiralyi kastelyt is, most kepzeljetek el, voroses barnak! Hova, kihez szaladtok arulkodni? Soros bacsi, Biden bacsi gyogyitja.
lemez
2021. január 06. 15:09
A te családod bekebelezte a zsidó villát,az mszp meg a nemzeti vagyont.Úgyhogy kebelezéssel ne játsz,mert rajtavesztessz.
Kala pál
2021. január 06. 14:19
Ez az Arató az az Arató aki mint a jóllakott napközis vigyorgott a lesittelt Cusi humorán? Ha az akkor valaki bennetartja a f..kát mert a másik vigyorgó is elhúzott Szegedre.
nyugalom
2021. január 06. 13:40
Helyes! Nem is az aprodobrev zsudó klané!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!