Danyi Gábor távozik a Győri Audi ETO KC-tól

2021. január 05. 16:14

A Siófok KC-hoz igazol az edző.

2021. január 05. 16:14
null

Nem hosszabbít szerződést egymással a Győri Audi ETO KC és Danyi Gábor vezetőedző – olvasható a klub honlapján. A tréner idei szezon végén lejáró szerződését a klub Elnöksége nem kívánta meghosszabbítani. „A klub vezetése tárgyalt a kontraktus folytatásáról, és az a döntés született, hogy nem hosszabbítjuk meg az idén lejáró szerződést. A szezon hátralévő részében természetesen közösen küzdünk tovább a céljaink eléréséért” – nyilatkozta Dr. Bartha Csaba elnök.

Az edző a Siófok KC-nál folytatja, a klub három plusz két éves szerződést kötött Danyi Gáborral. „Örömteli és megtisztelő számomra, hogy nyártól a Siófok KC-nál folytathatom pályafutásomat. Izgatottan várom ennek az új fejezetnek a kezdetét, de addig is vannak kötelezettségeim. Jelenleg az a legfontosabb számomra, hogy befejezzem azt, amit elkezdtem. Mindent megteszek azért, hogy a Győri Audi ETO KC-val a lehető legsikeresebben zárjuk le ezt a szezont” – fogalmazott Danyi Gábor.

Címlapkép: Facebook

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. január 06. 15:02
vagy kirúgták?
gyaloggos
2021. január 06. 08:37
AMÚGY én is kíváncsi vagyok arra, miért nem maradt Danyi? NO nem is maga a tény miatt, hanem a körülmények okán inkább. AZ a hír járta, hogy a Győr tárgyalt a hosszabbításról, aztán mégsem. TEHÁT nem úgy történt, hogy megköszönték Danyinak az eddigi munkát, és viszont látásra, hanem - legalábbis a hírek szerint - a tárgyalások nem vezettek eredményre! DE! KONKRÉTAN miben nem tudtak megegyezni, ha már el kezdtek tárgyalni? Hm....?
gyaloggos
2021. január 06. 08:32
ÚGY gondolom, nem is kell gondolkodni, a felmerült két név között nem nehéz választani! AMBROS legyen a Győr edzője. A női válogatott szövetségi kapitányának azonban nem őt kellene kinevezni!
Robertoo
2021. január 06. 00:16
Számomra érthetetlen döntés. A szerződés egy évre szólt. Ezalatt mindent megnyert, ahol elindultak. Vajon mit várnak el majd a következő edzőtől? Nyerjenek meg mindent ... is? Vagy nyerje meg ugyanazt, évente kétszer? Itt valami más áll a háttérben. Személy szerint sem Ambrost, sem Mayonnade-ot nem tartom jónak. Az egyik egy felmelegített kapcsolat, a másik vajon preferálni fogja-e a magyar játékosokat a csapatban? Lehet, azt sem tudja ki az a Háfra, Schatzl, Lukács és a többiek. Remélem ezek a nevek csak álhírek, de ha elküldték, már biztos megvan az utódja is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!