Agrárszakértőt szólaltatott meg a Népszava, de elfelejtették megemlíteni, hogy a DK politikusa

2021. január 16. 19:48

Megesik az ilyen.

2021. január 16. 19:48
null

A Népszava egy igencsak kritikus írást jelentetett meg a vidékfejlesztési pályázatokat illetően. A cikk kapcsán megszólaltattak egy általuk szakértőként aposztrofált cégvezetőt is, Benedek Szilvesztert, aki az elbírálási rendszerről fogalmazott meg bírálatot. Annyi hiba csúszott csupán a gépezetbe, hogy Benedek a DK politikusa, ezt pedig elfelejtették közölni – írja a hirtv.hu.

Benedeket egyébként tavaly novemberben mutatta be Gyurcsány Ferenc, mint a párt föld- és vidékpolitikájáért felelős politikusát. Az egyébként valóban vállalkozó Benedek korábban a Momentumban tevékenykedett, tehát nehezen állítható róla, hogy független lenne.

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hegyaljai
2021. szeptember 13. 12:19
Én úgy gondolom, hogy egy agrárszakértő, aki a leendő kormány mezőgazdasági minisztere akar lenni, mutasson fel valamilyen szakértelméből eredő gazdasági sikert. Termésátlagot, bioterméket, amit ő csinált a saját birtokán. Voltak ilyenek az elmúlt években. Horn Gyula agrárminisztere beszélt németül, és korábban a állami gazdasági főkönyvelőként sikeres céget vezetett. A Jelenlegi miniszter méhész, a szocialisták agrár államtitkára, Benedek Fülöp bebizonyította, hogy ért a föld üzletekhez. Torgyán József ugyan csak a chilei cseresznyéről álmodott, de volt egy frakciója amivel hatalomra juttatta a Fidezt. Milye van Benedek Szilveszternek? Ennyit erről!
Frakk a macskák réme
2021. január 18. 14:47
Ahogy elképzelik a Momoban és a DK-ban az agrárszakembert, egy jó nagy tulok. A parasztok meg beveszik... Nem.
Toronyőr
2021. január 18. 08:22
A Népszava a Vörös Újság.
Hogyisvan
2021. január 17. 14:05
Pedig az ilyen interjú az mtva és a hirtv műfaja volt eddig! És őket ráadásul állami pénzből hizlalják!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!