A jobbikos újságíró, Balogh Gábor veréssel fenyegeti meg a teljes hazai cigányságot

2021. január 30. 21:54

Nem tudom mit szól ehhez Déri Tibor Újpest Momentumos polgármestere, vagy Varju László DK-s parlamenti képviselő.

2021. január 30. 21:54
Zsigmond Barna Pál

„A jobbikos újságíró, Balogh Gábor legbrutálisabb cikkét mutatja be az ujpestihirek.hu. A cikkben Balogh veréssel fenyegeti meg a teljes hazai cigányságot. Balogh ma a baloldal által irányított Újpest kerületi propaganda lapjánál főszerkesztő. Nem tudom mit szól ehhez Déri Tibor Újpest Momentumos polgármestere, vagy Varju László DK-s parlamenti képviselő. Ezúton is felszólítom Déri Tibort, hogy azonnali hatállyal mentse fel az Újpesti Napló főszerkesztőjét!”

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galancza
2021. január 31. 12:56
Zsigmond úr kérlek alássan! Bármennyire nem hiszed el, de a végtelenül aljas ballikos firkász b.gabesz valójában soha nem volt szélsőjobboldali,soha nem volt rasszista.Illetve volt, és ma is az, sőt egyre inkább az: egész konkrétan magyargyülölő náci.Ahogy az összes moslékkoaliciós is. b.gabesz és ballikos társai 2-5-15 éve csak megjátszották a széljobbert taktikai okokból. Csak ezek az okok okafogyottá váltak,mert a ballik nem tudott választást nyerni. Ezért aztán 2018 után már értelmetlen volt a széljobbert játszani,most már nyiltan együtt indulnak fletóval, fegyőrrel, botmixers katával, meg a többi vérgőzös balos barommal. Zsigmond úr kérlek alássan! Ideje lenne felébredned OV-val, Kövérrel, Lázárral, Bayerral, Kocsissal, Budaival, Rétvárival, Friczcel, Szánthóval, Bencsikkel, stb-vel együtt az abszurd álkorrekt keresztényi, konzervatív, úriemberi politikai álomvilágotokból. Zsigmond úr kérlek alássan! Ébrsztő!
galancza
2021. január 31. 12:22
Zsigmond úr kérlek alássan! Elhiszem, hogy valóban jót akarsz mindenkinek, mindenféle származású, vallású magyar állampolgárnak, és nem magyar állampolgárnak is az egész világon. Elhiszem, hogy valóban jóindulatú, jószándékú, jóhiszemű, tisztességes ember vagy, elhiszem hogy valóban azt szeretnéd hogy a Fidesz győzzön 2022-ben. De fideszes választási siker szempontjából politikailag-társadalmilag totálisan el vagy tévedve , totálisan el vagy szakadva a valóságtól, teljesen el vesztetted a valóságérzékelésedet. Ahogyan sajnos OV-val az élen az összes többi fideszes politikus, újságíró, médiaguru-elemző-tanácsadó-közvéleménykutató is. Természetesen fel kell lépni mindenféle rasszizmus, fajgyülölet ellen, de a folyamatos rasszistázással a Fidesz nem fog szavazatokat szerezni! Sőt....A rasszistázásból k.rvára elege van a szavazók nagy részének pártszimpátiától, ideológiáktól függetlenül.
ThunderDan
2021. január 31. 11:43
Ez a Balogh Gábor az egyik legundorítóbb lenyomata a jobbikos köpönyegforgatásnak. Van egy tippem: nem lesz menesztve. Lásd Bíró Lászlót. Legfeljebb is majd megállapítják, hogy "bocsánatot kért".
bajai
2021. január 31. 08:25
https://jobbegyenes.blog.hu/2013/01/02/dies_irae_level_cigany_honfitarsaimhoz?fbclid=IwAR3whi6ds01uPYIRyBZeJ6rT9YSSTfaewv3yMqFoCYwPrj_UV27MNRNbV6w Itt az egész. Nem csak egy kiragadott részlet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!