A HírTV stábja elől is elmenekült Gyöngyös baloldali polgármestere

2021. január 26. 17:41

A politikust érdemben nem nyilatkozott.

2021. január 26. 17:41
null

„Mit szólt volna akkor, hogy ha ezt mondjuk egy kormánypárti politikus vagy polgármester csinálta volna?”szegezte a kérdést a HírTV riportere Hiesz Györgynek, akit a polgármesteri hivataltól kifelé jövet értek utol. A politikus elmenekült a kérdések elől, így azt sem lehetett megtudni, hogy a polgármester álláspontja szerint volt-e jogosultságára a védőoltásra. Mint a televízió honlapján olvasható, Hiesz György a városban élőket sem tájékoztatta arról, valóban megkapta-e a vakcinát.

Mi is írtunk arról, hogy a PestiSrácok információi szerint a 64 éves politikus oltását a gyöngyösi Bugát Pál Kórházban végezték el, amit az intézmény dolgozói is megerősítettek portálnak. Hiesz György polgármester röviddel azt követően jelent meg a kórházban, hogy a még rendelkezésre álló, kiolvasztott vakcinák elhasználására szólítottak fel a kórház dolgozói, és maga számára kérte az oltást, melyet az oltóanyag felhasználhatósága miatt kényszerhelyzetben lévő orvos be is adott neki. A járványügyi szabályok szerint ekkor a polgármester még nem kaphatta volna meg a vakcinát, mert januárban még csak az egészségügyi dolgozók és a veszélyeztetettnek minősülők voltak erre jogosultak.

Nem ez az első eset, hogy a polgármester elmenekült a kérdések elől. Hiesz Györgytől Bohár Dánielék is megpróbáltak válaszokat szerezni az üggyel kapcsolatban, ám a baloldali politikus akkor sem válaszolt érdemben.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
furunkulus13
2021. január 27. 09:45
Ezeket az alja dk-s gazembereket minimum úgy valagba kéne rugni, hogy sisteregve repüljenek a polgármesteri székből!!
Kopa
2021. január 27. 07:46
A faszi elgurmanozott a helyszínről.
keltafan
2021. január 26. 22:38
Szajert is meg fogjátok kergetni, vagy csak a nevesincs ellenzéki polgikra utaztok???
Orbanophyl
2021. január 26. 21:29
Újbuda DK-s polgármestere , László Imre is jogosulatlanul oltakozott. Még dicsekedett is vele, hogy milyen megható volt, amikor a régi kollégái meginvitálták egy vakcinázásra. Pofátlan egy görény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!