Varga Judit: Magyarország védi a házasság intézményét és a családot

2020. december 15. 14:32

„Az anya nő, az apa férfi” – írta közösségi oldalán az igazságügyi miniszter.

2020. december 15. 14:32

Magyarország védi a házasság intézményét és a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját – közölte Varga Judit igazságügyminiszter a Facebook-oldalán kedden, miután a parlament elfogadta az alaptörvény kilencedik módosítását. Az előterjesztő tárca vezetője azt írta: az Országgyűlés döntése alapján „Magyarország védi a házasság intézményét mint egy férfi és egy nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját. A családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony. Az anya nő, az apa férfi.” Kedden az alaptörvényben rögzítette az Országgyűlés a kormány kezdeményezésére, hogy az anya nő, az apa férfi. A törvényhozás 134 igen, 45 nem szavazattal és öt tartózkodás mellett fogadta el az alkotmány kilencedik módosítását.

(MTI)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2020. december 15. 18:54
A ciki azaz egészben, hogy ezt a szerencsétlen balfaszok miatt alaptörvénybe kell foglalni. A természet megcsúfolása sem áll messze a balfaszoktól, ha a hatolm csírája sarjad! Remélem a magyar választópolgárnak lesz annyi esze és visszaküldi ezektet a balfaszokat a kígyóztó kígyó tojásba! :D
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. december 15. 17:26
"Orbán Viktor férfi, Mészáros Lőrinc vagyona pedig nő..."
nyugalom
2020. december 15. 17:23
Az a 45 micsoda, kicsoda? Anyjuk, apjuk? Gyerekeik - agika-feleknek, vadainak nem gond!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!