Új politikai mozgalmat alapított a volt jobbikos Bencsik János

2020. december 04. 07:25

A képviselő szerint mozgalmuk nem megosztja az ellenzéket, hanem új szavazókat mozgósít.

2020. december 04. 07:25
null

Polgári Válasz néven új politikai mozgalom alakul a polgári értékek képviseletére – jelentette be Bencsik János exjobbikos, jelenleg független országgyűlési képviselő a formáció online sajtótájékoztatóján. Mint mondta, azokat a szavazókat kívánja képviselni a Polgári Válasz, akiket sem a kormányoldal, sem a közös ellenzéki lista nem tud megszólítani. „Az a célunk, hogy meghaladjuk az egymást gyűlölő, mégis egymást életben tartó politikai szekértáborokat, és alternatívát nyújtsunk azoknak, akik sem a NER, sem az O1G politikájával nem tudnak azonosulni” – szögezte le Bencsik János.

A sajtótájékoztatón a volt jobbikos képviselő hangsúlyozta: a mozgalom tagjai semmilyen körülmények között nem fognak közös listán indulni azokkal, akik az elmúlt tíz vagy az azt megelőző nyolc évben kormányoztak.

A sajtótájékoztatón Bencsik János mellett részt vett Mihátsiné Dózsa Hajnalka, Ostffyasszonyfa független polgármestere, Rába Kálmán, a Vas Megyei Közgyűlés tagja, kőszegi önkormányzati képviselő, valamint Varga Dániel, Budapest I. kerületének egyéni választókerületben győztes önkormányzati képviselője is.

Címlapfotó: Facebook

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CirmoS
2020. december 04. 10:19
Ugyan már Bencsik! TI SEM tudtatok Gyurcsányékkal azonosulni! Utána meg nem csak azonosulni tudtatok, de összefogni is velük, akik ellen létrejött a Jobbik!! Csodálatos.............. Ezek után menjetek már a picsába holmi általatok kínált alternatívával! Sima megvezetés az egész marhaságotok!
rollerpig
2020. december 04. 09:31
a jobboldal megújulásának elkerülhetetlen része a bukás. fidesz veszít 2022-ben, mert nem hajlandók fiatalítani, a problémás tagokat eltávolítani, másrészt egyre több Borkai, Szájer ügy lesz (nyilvánvaló hogy az ellenzéki és nemzetközi titkosszolgálat hatékonyan dolgozik erre). én csak sajnálom, hogy 12 év alatt nem tudták az ügynök aktákat nyilvánosságra hozni és Gyurcsányt nem voltak hajlandóak felelősségre vonni a saját érdekeik miatt, nagy csalódás. a sok kis jobboldali pártból lesz majd egy vagy több befutó, aki 2026 vagy 2030-ban kormányt alakít. érdemes azért odafigyelni a most születő új pártokra, mert nagy valószínűséggel valamelyik közülük fog majd kormányozni. valószínűleg a fidesz is szétesik majd, remélem a méltatlan tagokat hátrahagyva. egy dolgot remélek, hogy az átmeneti 4 vagy 8 év alatt a balliberális hazaáruló genderb---dék bagázs nem tud majd mindent kiprivatizálni, nem tudja kiírtani a maradék határontúli magyarságot, és nem hoz be tömegesen migráns hordákat.
darázs
2020. december 04. 09:29
A Hiánypótlóbbik név találóbb lett volna
Fila2020
2020. december 04. 09:29
Centrum Párt, Kupa Mihály 2002-ben. Úgy teszek, mintha jobboldali lennék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!