Szexuális zaklatással vádolják a divattervező Alexander Wangot

2020. december 30. 17:42

Férfiakat fogdosott a férfi híresség.

2020. december 30. 17:42
null

A hét elején több Instagram-poszt jelent meg, amely összegyűjtötte olyan emberek, férfi modellek beszámolóit, akik a tervezőt szexuális zaklatással vádolják – írta meg a Telex. Hozzátették: egy része név nélkül jelent meg, de ketten a nevüket is vállalták, velük beszélt is az Insider. Egyikük azt mesélte el, hogy egy 2017-es buliban csak azt vette észre, hogy elsétált mellette valaki, aki megfogja a nemi szervét. Az egész olyan gyorsan zajlott, hogy csak megjegyezte a mellette álló barátainak, hogy mi történt, mire mondták neki, hogy az Alexander Wang volt.

A Telex közlése alapján a másik férfi egy TikTok videóban válaszolt egy kérdésre, hogy mi volt a legfurcsább élménye hírességgel. Elmesélte, hogy egy szintén 2017-es buliban New Yorkban, ahol annyira sokan voltak, szinte mozdulni sem lehetett, azt vette észre, hogy valaki fogdossa a lábát és az ágyékát. Azt mondta, azonnal lefagyott, balra nézett, és látta, hogy egy híres divattervező az.

A Telex hangsúlyozta: egy kommentben rákérdeztek, hogy Alexander Wang volt-e, és egy újabb videóban elismerte, hogy igen, ő volt. Hozzátette, hogy rajta kívül többen is átélték a divattervezővel ugyanezt, és szexuális ragadozóak nevezte. Wang és jogi képviselői nem válaszoltak a lap kérdéseire, nem hajlandóak kommentálni egyelőre a vádakat.

(Telex)

Kép forrása: alexander wang Facebook-oldal

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2020. december 31. 16:37
Miért nem vágták pofán, azt jó napot?
lendvaiildiko
2020. december 31. 16:04
Teljesen normális, élettani reakció, esetleges partnerével közli szándékát. A partner pedig erre reagál: vérmérséklete, a szituáció függvényében. Az érintett a partnere egy pontját lábával megcélozza, esetleg hangos hahotával odébbáll, s az is lehet, hogy visszakacsint és tovább haladnak a megkezdett úton. Mindez a két partner neveltetésétől, erkölcsi vélekedésétől, a helyzettől függ. De legyen elég ebből a haladó érzékenyítésből. Előbb szegény ledérerkölcsű szinésznőcskék jajgattak nyilvánosan, midőn nem azt kapták a szereposztó díványon, amit vártak, most meg a férfiak jajgatnak.... Legyen büszke sármjára, hogy bekattintotta a kezdeményezőt, s ha sokáig él eljön egy olyan kor, amikor már szívesen emlékezik arra, hogy megtapogatták. Mindenki intézze el maga a saját területét és területén....
brekker
2020. december 31. 15:30
"Óvakodj a disznótenyésztőtől!" Főleg, ha kukoricaföldje is van.
brekker
2020. december 31. 15:12
Ilyen bejegyzéseket persze csak a kukoricaföld nélküli alteregod nevében tegyél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!