Szerdán átadják a Csornától Sopronig megépült új gyorsforgalmit

2020. december 15. 22:54

Tizenegykor indulhat meg a forgalom az új szakaszon.

2020. december 15. 22:54
null

December 16-án, szerdán átadják a forgalomnak az M85-ös új szakaszát – írja a Kisalföld.hu. Az 51,05 kilométer hosszú út Csornától Sopron, kelet csomópontig tart.

A tervek szerint reggel elkezdik eltávolítani az eddigi lezárásokat jelző forgalomtechnikai eszközöket az M85-ös út csomópontjairól. Az új úton a várakozások szerint 11 órakor indulhat meg a forgalom. A gyorsforgalmi útra öt csomópontban lehet majd le- illetve felhajtani: Kapuvárnál, Fertőendrédnél, Fertőszentmiklósnál, Nagycenknél, valamint Sopron-kelet, Kópháza végcsomópontoknál.

Az új gyorsforgalmi útszakasz az e-matrica rendszerben 2020. december 31-ig díjmentesen használható.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2020. december 16. 16:32
Köszönet illet mindenkit, nem kell már fulladozni a kamionoktól. Sopron ezzel a gyorsforgalmi úttal közel került Győrhöz és Budapesthez !
Fila2020
2020. december 16. 09:57
Ez is a sok lopás eredménye, tisztelt libernyákok?
bunko_jobbos
2020. december 16. 08:54
Elég jó ütemben épül az infrastruktúra. A nyugati szint még messze van, de gőzerővel érjük utol őket. A legújabb technológiákban, ahol nincs akkora előnyük sokszor lekörözzük sokukat. Pl. 4G lefedettség. Emlékszem, a szocik az EU-s pénzeket főtérkövezésre meg ilyen faszságokra kérték. Mert ott ült az országházban a sok szoci polgármester-képviselő, és látták a szemeik előtt, mikor átvágják a szalagot. Pénzkidobás volt az egész, ráadásul még egy csomó saját pénzt is hozzá kellett dobnunk. Kész katasztrófa volt. Ennyi eszük volt. Orbánék autópályára, vasútra, gazdaságfejlesztésre kérték a pénzt. Meg is látszik az országon. Úgy vélem, hogy az állam általában állatságokra költ. A sok K+F meg HR pályázatról is megvan a véleményem. Viszont a kézzel fogható infrastrukturális beruházások kivételt képeznek, nagyon hasznosak. Ráadásul nagyon sokba kerülnek és sokáig tart kiépíteni őket. Kíváncsi vagyok, hogy a románok ezt mikor fogják behozni valaha.
FAbika
2020. december 16. 08:21
Szégyen! Ilyenekre költ az állam, miközben a Felcsút még mindig nem lett bajnok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!