Szabó Tímea esete az ingyenpénzzel

2020. december 09. 14:04

A Párbeszéd politikusa szerint az Orbán-kormány megfosztja a magyarokat az „ingyenpénztől”.

2020. december 09. 14:04
null

A Párbeszéd társelnöke az Országgyűlésben és több sajtótájékoztatón is azt állította, hogy az uniós költségvetés és a helyreállítási alap magyar vétója miatt minden magyar elesett kétszázötvenezer forinttól, ami egy család számára már egymillió forintos veszteséget jelent.

Szabó Tímea a Mellár Tamással közösen tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: „Orbán Viktor akkor, amikor az uniós vétójával megfosztja a magyar családokat egymillió forint ingyenpénztől és helyette egy devizahitelt rak rá, ezzel hazaárulást követ el”. Ezek után a PestiTV riportere arra volt kíváncsi, hogy az Unió pontosan hogyan fogja folyósítani ezt az összeget a magyar családok számára, de válasz helyett a Párbeszéd politikusa odasúgta a mellette álló Mellár Tamásnak, hogy „nem kell rá válaszolni”.

Végül a szintén a Párbeszédben politizáló Mellár Tamás vette át a szót és azt mondta: „az ön által feltett kérdés az tulajdonképpen nagyon jól mutatja az ön és a kormánypártok gondolkodását, mert azt gondolják, hogy ez a pénz, ez az európai uniós forrás ingyenpénz”.

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2020. december 10. 12:10
"Sajtótájékoztató" az B+, hazudozás a köbön. Szimpatikus a kérdező fiatalember. Higgadtan, intelligensen veri bele a képviselő hölgy orrát a saját szarába.
remenyjo
2020. december 10. 10:28
Hát ez nagyon jó majd kinyúltam mikor elolvastam :)))))
Flóramama
2020. december 10. 10:01
timcsi! Mosakszol te? A múltkor nagyon büdös voltál!
teljesenertelmetlen
2020. december 10. 08:11
Hatalmas volt az érdeklődés. Ezeknek nem sül le a pofájukról a bőr, amikor belehazudnak a kamerába? Aztán még az is kiderült, hogy az a nemlétező 1 MFt is csak 250e... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!