Oltásellenességre játszhat a baloldal

2020. december 29. 08:12

A gondolatmenet szerint a Gyurcsány által egyesített baloldalnak mindössze az a dolga, hogy aláássa a vakcinába vetett bizalmat.

2020. december 29. 08:12
Bácskai Balázs

„Minél rosszabb a kormánynak és Magyarországnak, annál jobb az ellenzéknek – foglalhatjuk össze a baloldali pártok eddigi stratégiá­ját a járvány kapcsán. Láthattuk, változatos eszközökkel próbálták aláásni a koronavírus elleni védekezést. Aki azonban azt gondolta, hogy ennél nincs lejjebb, az szomorúan konstatálhatja: a baloldal valószínűleg az oltásellenesség pártjára áll.”

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsoltkom2
2020. december 29. 19:28
"Gyurcsány által egyesített baloldalnak mindössze az a dolga, hogy aláássa a vakcinába vetett bizalmat." Ezek a liberális, Európában honos keresztények nem elég, hogy istentelenek lettek (valamelyik atya a minap mondta az istentagadó embereket itt), még a vakcinákba vetett hitet is képesek aláásni. Legalább a vakcinában higgyenek... dogma szerűen, mert annak van közvetlen hatása, ha tagadják. Össze kellene fogni a keresztényeknek a vakcinahívésben. Legalább. (Meglátjuk, hogy Putyin végre beoltatja-e magát a saját kellően nem tesztel anyagukkal. Addig is valami jól megkülönböztetett kiszerelést használjanak Covid elleni oltáskor itt nálunk, hogy a gyanútlan ember ki tudja szúrni, mit is kap... nehogy valami KGB szérum legyen.)
VeJoLa
2020. december 29. 15:11
Ha nálunk megmarad az oltás önkéntessége, és nem szenvednek hátrányt, akik nem merik beoltatni magukat, akkor nincs mire oltáselleneskedniük!
tolan
2020. december 29. 13:44
'...Ha a baloldal megfogadja az elemző tanácsát, akkor olyan dologra készülnek, amelyre 1956 óta nem volt példa: magyarokat áldoznak fel a hatalomra jutás oltárán.' Miért furcsa ez? Mindig is utálták a magyarokat! Mert így nem lenne hiteles, hogy örökké benyalnak valakiknek! Azért a sok százezer ember helyében elgondolkodnék azon, hogy kire adjam a szavazatomat 2022-ben, mert a családtámogatási rendszereket Gyurcsány és bandája egy tollvonással el fogja törölni! Nem lesznek tovább kedvezmények, csak fizethetik a hiteleket... Nehogy megkérdezzék, hogy lenne-e mersze ehhez a Gyurcsány-bandának? Persze, hogy lenne, zokszó nélkül...
jánosbácsi
2020. december 29. 12:06
A jobboldal jó előre felkészül a vereségre. Mindenki hibás csak ők nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!