Meghosszabbítaná az ügyészség „Bróker Marcsi” bűnügyi felügyeletét

2020. december 11. 10:02

A bűnügyi felügyelet felülvizsgálatáról a Szegedi Ítélőtábla fog dönteni.

2020. december 11. 10:02
null

A szökés, elrejtőzés valamint a bűnismétlés veszélye miatt a „Bróker Marcsi” néven elhíresült csaló háziőrizetben tartására tett indítványt a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség – áll az erről szóló sajtóközleményben. A vádlott 2016. december 16-tól volt letartóztatásban, azonban annak tartama elérte a törvényi maximumot, így a Szolnoki Törvényszék tavaly decembertől elrendelte a karcagi asszony háziőrizetbe helyezését. Hamarosan ezen döntés hatálya jár le, így a Szegedi Ítélőtáblának döntésre kényszerül az ügyben. A bűnügyi felügyelet felülvizsgálatáról a Szegedi Ítélőtábla fog dönteni.

A vádirat szerint a karcagi asszony a budapesti székhelyű Kun-Mediátor Kft. képviselőjeként a cég 15 éves működése alatt 12 milliárd forintot meghaladó kárt okozott az ügyfeleknek. Cége nevében 1999 nyarától 2015 tavaszáig az átlagosnál jóval kedvezőbb haszonnal kínált kecsegtető befektetési lehetőséget, főként a Karcagon és környékén élőknek. Tette mindezt úgy, hogy a Kun-Mediátornak nem volt engedélye ilyen tevékenységre.

Címlapfotó: MTI / Mészáros János

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MayorAnna
2020. december 11. 11:14
Meghosszabbítaná az ügyészség Bróker Marcsi bűnügyi felügyeletét... Má' csak M. Kigyúrt Gázolós Richárddal kellene kezdeni valamit az ügyészségnek/bíróságnak, hogy a magyarok igazságszolgáltatásba vetett hite valamelyest helyrebillenjen...
szürkeSzarvas
2020. december 11. 10:37
Az ügyvéd a jogot ismeri-a sztárügyvéd meg a birót.. :) :)
Akitlosz
2020. december 11. 10:20
Hát ha öt év alatt is képtelenek voltak elítélni ... Mindenkinek joga van ahhoz, hogy ügyében bíróság döntsön. Mégpedig valami épelméjű határidőn belül. Különben a strassburgi bírósághoz fordulhat. "A vádlott" Milyen vádlott? Vádemelésig sem jutott el az ügy 5 év alatt sem. Márpedig vádlott az a személy, akit hivatalosan megvádoltak a törvény előtt azzal, hogy bűnt követett el. Itt semmi ilyesmi nem történt. Csupán gyanúsított.
Ernie Pantuso
2020. december 11. 10:10
Milyen bűnügyi felügyelet??? MIÉRT NINCS BÖRTÖNBEN??? Háziőrizet... Elmentek ti a picsába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!